07.04.2021
Andreea Balan a acceptat provocarea fanilor si le-a aratat ce greutate are

A fost o perioada in care Andreea Balan a trecut prin numeroase probleme. Dincolo de cele legate de sanatate, dar si cele familiale, artista a renuntat la spectacole si evenimente din cauza contextului creat de pandemia de coronavirus.

Cantareata este o prezenta activa pe retelele de socializare si tine legatura cu fanii sai. Astfel ca, acestia au observat ca artista a pierdut cateva kilograme, desi nu era cazul, fiind o fire sportiva si cu o silueta de invidiat.

EXCLUSIV! Natalia Barbu a dezvaluit sexul bebelusului. „La nume ne mai gandim, avem doua variante si decidem pe parcurs”

Motiv pentru care, Andreea Balan a acceptat provocarea fanilor si nu s-a ferit sa se urce pe cantar si sa dezvaluie greutatea ei. Primind un cantar in cadou, vedeta l-a testat si a postat pe Instagram rezultatul. Prin urmare, la o inaltime de 165 cm, fosta componenta a trupei Andre are 49 de kilograme.

Dupa 4 ani, s-a mutat in Dubai, dar inima tot in Germania i-a ramas. Doinela Cecan traieste cea mai frumoasa poveste de iubire: „Omul asta e fix cum mi-am imaginat ca trebuie sa fie un barbat al meu.”

La inceputul lunii martie a anului trecut, artista Andreea Balan si actorul George Burcea au confirmat ca s-au separat. La scurt timp dupa aceea, cel din urma a confirmat ca este intr-o relatie cu Viviana Sposub, iar Andreea Balan traieste o poveste frumoasa cu Tiberiu Argint, inca din vara anului 2020 ctnd au fost vazuti impreuna pe litoralul romanesc. Acesta este managerul unei companii daneze de lux care proiecteaza si produce aparate audio, televizoare si telefoane, potrivit Cancan.

Articole din aceeasi categorie