18.03.2023
Andra Leon a surprins juratii cu atitudinea si talentul ei la Romanii au talent si a reusit sa ii aduca cei 4 DA - VIDEO

Andra este tanara in varsta de 16 ani, din Galati, care a surprins juratii si publicul cu talentul ei muzical. Aceasta a invatat sa cante la pian de la varsta de 3 ani, de pe YouTube, fara sa fi urmat vreodata cursuri cu un profesor.

Andra Leon adora sa cante si a mostenit talentul muzical de la tatal ei, care in tinerete era un chitarist cu parul lung, care isi manifesta talentul pe strazile orasului in care locuia. Desi mama tinerei nu a avut niciodata o implicare reala in industria muzicala, ea si-a sustinut fiica in a-si urma pasiunea. Astfel, in urma cu 6 ani, Andra a inceput sa fie un artist vocal.

Datorita talentului ei, Andra Leon a inceput sa predea copiilor ore de pian si castiga 300 de lei saptamanal, bani pe care ii investeste in educatia sa, dar si in instrumente.

Andra a petrecut 6 ani din viata in Koreea de Sud, China, Japonia, acolo a invatat despre traditiile si cultura asiatica. Tanara si familia ei s-au intors in tara pentru ca bunica ei a fost diagnosticata cu cancer si in cele din urma a murit. Aceasta etapa din viata ei a avut un impact puternic, iar in viitor adolescenta isi doreste sa devina medic si sa salveze oamenii de cancer.

Colegii de clasa ai Andrei o considera atipica din cauza faptului ca nu asculta manele sau trap. Andra adora rock-ul clasic si muzica de calitate.

„Mi se pare foarte interesanta abordarea asta a melodiei. E melodia pe care eu si colegii mei din facultate incheiam fiecare petrecere, asa ca imi trezeste niste nostalgii. Mi-a placut foarte mult felul in care te-ai jucat pe ea, faptul ca ai inclus elemente de actorie, adica a fost intre cantat si vorbit. Mie imi place stilul acesta de muzica, iar ca moment in sine functioneaza foarte bine”, a spus Dragos Bucur.

Articole din aceeasi categorie