20.02.2021
Andra a cerut bis pentru interpretarea lui: ”M-am simtit ca la un concert”. Cum a reusit sa o cucereasca

Adrian a crescut in Tartaresti, este fost corporatist, actualmente artist stradal. A iubit muzica de mic, dar s-a apucat mai serios de ea in urma cu 9 ani cand, la invitatia unei colege de liceu, a ajuns sa cante  intr-o trupa de coveruri.

Adrian a crescut in Tartaresti, este fost corporatist, actualmente artist stradal. A iubit muzica de mic, dar s-a apucat mai serios de ea in urma cu 9 ani cand, la invitatia unei colege de liceu, a ajuns sa cante intr-o trupa de coveruri.

Parintii sunt mandri de el, dar l-au sfatuit sa nu renunte la facultate. Si-au dorit o educatie mai buna pentru baiatul lor si l-au inscris la scoala in Buftea, pentru ca nu ar fi avut de la cine sa invete in Tartasesti. In fiecare zi, tatal sau il ducea si il lua cu masina, conducand 60 de kilometri.

Dupa terminarea facultatii s-a angajat intr-o corporatie. Lucra pentru o firma ce efectua studii pentru produsele cosmetice. A muncit timp de doi ani si jumatate, perioada in care spune ca era extrem de nefericit. 

Acum canta pe strada si spune ca se conecteaza mai bine cu oamenii, pentru ca acolo nu are nimeni nicio asteptare de la el. Cu vocea a cucerit-o si pe sotia sa, de profesie biolog. Cei doi spun ca sunt suflete pereche si in urma cu cateva luni au devenit parintii unei fetite.

Adrian a participat la Vocea Romaniei in 2016 si a ajuns pana in battle-uri, in echipa lui Tudor Chirila. 

Articole din aceeasi categorie