25.08.2024
Anastasia Lazariuc - „poză de pus în ramă” cu fiica ei, Ileana, după o lungă absență din online. Seamănă leit - FOTO

Anastasia Lazariuc a apărut pe rețelele de socializare cu o fotografie despre care fanii au comentat că este „de pus în ramă”, însă nu singură, ci alături de fiica ei, Ileana. La 71 de ani, Anastasia Lazariuc este într-o formă de invidiat și asta se datorează stilului de viață sănătos pe care îl duce de mulți ani.

Anastasia Lazariuc are o relație foarte apropiată cu fiica ei, însă de când Ileana s-a mutat în Dubai, nu se mai văd atât de des. De aceea, orice întâlnire este un eveniment special, care merită marcat de o fotografie. Recent, mama și fiica și-au bucurat fanii cu o imagine care a primit sute de aprecieri în online.

Sfâșietor! Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Alain Delon: „Un moment absolut bulversant” - FOTO/VIDEO

Anastasia Lazariuc este o mamă mândră și o bunică extrem de fericită. Tot ce și-a dorit pentru familia ei a fost fericire și sănănătate, iar asta s-a văzut, de-a lungul anilor, în mesajele publice pe care Anastasia Lazariuc le-a transmis Ilenei, cu ocazia zilei sale de naștere.

„Nu-mi plac cuvintele lungi, vreau doar să fie sănătoasă, să se bucure de viață, de copii, de tot ce e frumos”, îi transmitea Anastasia Lazariuc fiicei sale, anul trecut, de ziua ei.

Zilele trecute, Ileana și Anastasia Lazariuc s-au fotografiat împreună, în ceea ce pare o vacanță la munte. În haine lejere și pantofi sport, artista de 71 de ani pare în formă maximă și arată ca o soră a Ilenei, mai degrabă decât mama ei. Aceasta este prima apariție a Anastasiei după o lungă perioadă de timp în care nu a mai postat pe rețelele de socializare și nici nu a mai fost văzută în emisiuni TV.

Ce spune forma feței despre tine și personalitatea ta

„Poză de pus în ramă”, „Mama ta e preferata mea”, „Ce frumos! Timpul petrecut împreuna nu are preț!”, „Sunteți superbe! Am o amintire de la Școala nr 5, tot așa calme și frumoase și pe atunci”, „Ce frumoase! Doamna Anastasia este o inspirație!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat internauții.

SURSĂ FOTO: GOOGLE

Articole din aceeasi categorie