13.05.2023
Anastasia Fotachi - imagini emotionante filmate cu cateva ore inainte de a naste: „In sfarsit, toate sunt la locul lor” - VIDEO

La data de 11 mai 2023, Anastasia Fotachi, impreuna cu sotul ei, omul de afaceri Gabriel Stati, au deventi parinti.

La cateva zile de la marele eveniment, Anastasia, a postat pe contul sau de Instagram un video ce contine momente memorabile, filmate in ziua in care l-a adus pe lume pe micutul Alistar.

De asemenea, in descrierea filmuletului modelul a recunoscut ca inca nu-i vine sa creada ca a devenit mamica.

„Inca nu imi vine sa cred ca sunt mama, emotiile sunt atat de mari. Sa ai un copil este atat de frumos, mai frumos decat puteam sa imi imaginez vreodata. In sfarsit, toate sunt la locul lor.”, a mentionat Fotachi.

In doar 30 de minute de la publicarea videoului, aceasta a reusit sa adune peste 4 mii de aprecieri si sute de comentarii de felicitare.

Rares Prisacariu a castigat Romanii au talent sezonul 13 si premiul de 120 de mii de euro - VIDEO

„Cate emotii. Se vede ca ti-ai dorit un copilas foarte mult.”, „Cat de frumos.”, „Felicitari, Anastasia! Mult curaj si succes in continuare.”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de Anastasia.

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 250 de mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Duet de exceptie! Tenorul Dumitru Mitu si soprana Ana Cernicova si-au incantat fanii cu cover-ul piesei „Il Mondo” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie