14.05.2024
Ana Odobescu dă totul din casă! Cum se menține în formă, cum se descurcă cu gemenii, dar și când revine din nou pe scenă - VIDEO

De sărbători ne-am alintat cu de toate, iar acum este momentul potrivit pentru o plimbare. Acolo a fost surprinsă și interpreta Ana Odobescu.

De curând, Ana Odobescu a devenit mămica a doi bebeluși gemeni, iar aceasta a menționat: „Sunt bine și petrecem acum o perioadă foarte frumoasă alături de cei doi micuți și de feciorul meu mai mare. Este o perioadă mai mai complicată, dar nu așa cum cred alții, însă ne descurcăm de minune și am ajutorul soțului meu”.

Fiind întrebată cum s-a descurcat în tot timpul acesta: „O perioadă lungă m-a ajutat mămica mea și îi mulțumesc, acum a ieșit și ea la muncă. Iar este și normal că și Petru mă ajută, împreună ne trezim noaptea, facem o echipă bună. El a așteptat foarte mult acești micuți și acum ne bucurăm de ei împreună”.

„Tind să cred că e totul genetic, deoarece imediat după ce am născut s-au dus și kilogramele în plus, însă îmi doresc să merg la sport foarte tare, însă cred că totul trebuie să fie treptat”,  a spus Ana despre silueta ei de invidiat.

Ana se pregătește deja de ieșirea în scenă, aceasta a menționat: „Lucrăm acum la o piesă și sperăm cât mai curând să o finisăm și cu mare drag aștept invitație la concerte, sunt deschisă la colaborări și sper cât mai rapid să revin pe scenă”.

Articole din aceeasi categorie