27.03.2020
Ana Malendra, una dintre protagonistele investigatiei RISE Moldova, isi cere scuze publice de la Svetlana Sainsus: „Mai bine mai tarziu, decat niciodata...”

Pe 18 februarie 2018, presa locala scria despre marele scandal iscat intre platforma Caritate.md si RISE Moldova. Cofondatoarea Caritate.md, a fost vizata intr-o investigatie privind escrocheriile cu fonduri de caritate. A trecut mai mult de doi ani de atunci. Intre timp, Svetlana a avut castig de cauza impotriva uneia dintre protagonistele investigatiei, Ana Malendra, iar procesul cu RISE.MD inca continua. Ieri, Ana Malendra a publicat un filmulet pe Facebook in care-si cere scuze publice de la cofondatoarea Caritate.md.

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Vreau sa va aduc la cunostinta ca nu a stat nimeni langa mine cu cutitul la gat ca sa-mi cer scuze si nu vreau sa fiu deranjata de Veronica si nici de avocata ei.”, a scris aceasta in descrierea videoului, in care isi cere iertare de la Svetlana Sainsus, spunand ca a fost manipulata si ca unele actiuni s-au facut in numele ei si a fiicei sale.

Citeste si : Svetlana Sainsus - despre ultimele noutati in procesul de judecata cu RISE Moldova: „Sper si acolo sa se faca dreptate.”

In replica, cofondatoarea Caritate.md a avut un mesaj emotionant: „Sa fiu sincera nu stiu ce simt acum, parca nici nu e bucurie, parca nici nu dezamagire, nu stiu ce simt privind acest video. Oi fi simtind mila? Mila pentru mine probabil, pentru prima data in viata simt mila pentru mine, pentru ca inchid ochii si ca un film de cateva secunde vad totul, retraiesc fiecare piatra aruncata in mine, fiecare lacrima varsata, fiecare blestem, fiecare privire cu ura in adresa mea. Da, imi este mila de mine si ma intreb cum Doamne am rezistat? pentru ce? de ce mie? Nimeni nu imi va putea intoarce sanatatea mea si a familiei mele pierduta din cauza acelei „investigatii rise.md". Nimeni nu va mai putea ajuta acei oameni pe care i-am refuzat atunci cand eram in cea mai mare depresie a vietii mele. Nimeni nu va ma intelege vreodata cat de mult as povesti pentru ca nimeni nu a fost in locul meu... Eu totusi voi incerca sa iau lectii din ce mi s-a intamplat si cea mai mare e cea ca niciodata, dar niciodata in viata asta nu trebuie sa ne asteptam ca oamenii vor face pentru noi ceea ce facem noi pentru ei... Binele facut se uita foarte repede, dar asta nu e un motiv de a ne opri din a face bine... Iert, sigur ca accept aceste scuze si voi incerca sa inteleg, dar imi va fi greu sa inteleg de ce... Apreciez, da , apreciez cand omul recunoaste ca greseste. Si eu gresesc, toti gresim, e important la timp sa realizam si sa incercam sa reparam... Niciodata nu judecati fara sa cunoasteti, nu distrugeti un om prin cuvinte, pentru ca niciodata nu stiti ce e in sufletul lui, asa cum nu ati stiut atunci cum ma distrugeati cu fiecare comentariu plin de ura aruncat in adresa mea. Nu improscati cu noroi pentru ca intr-o zi eu voi reusi si voi demonstra si ma voi spala de el, dar pe mainile voastre el va ramane... Doamna din video este Ana Malendra (una din protagonistele din investigatia rise.md) si eu ii zic multumesc ca a gasit puterea sa recunoasca... Sper mult macar un portal de stiri sa preia aceasta postare...exact ca atunci cand au impaiengenit toata massmedia... Nu stiu ce sa mai zic sincer, pur si simplu a fost dureros si groaznic ce mi s-a intamplat si nu am meritat nici eu, nici colegii mei, nici familia mea asta. Dumnezeu le vede pe toate si sper sa vina ziua cand rise.md va raspunde pentru tot!”, a scris Svetlana Sainsus.

Citeste si : Fosta sotie a lui Nicu Tarna, Cristina Tarna - reactie dupa ce tatal ei, directorul Spitalului Clinic Republican, Anatol Ciubotaru, a fost eliberat din functie: „Nu inteleg cum poate o comisie in care toti decidentii nu au lecuit in viata lor pe nimeni sa decida sa dea afara un medic care a salvat zeci de mii de oameni timp de 47 de ani?”

Citeste si : Poze nud cu Ionel Istrati! „Toate fetele care au mai putin de 16 ani trebuie sa inchida...”

Citeste si : Jurnalistul Vitalie Cojocari - marcat profund de trecerea in nefiinta a lui Catalin Caragea, solistul 7 Klase: „A produs emotie pura si un Nistru de lacrimi in sufletele celor care l-au auzit cantand si nu-l vor mai auzi vreodata...”

Sursa foto/video: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie