09.10.2019
Amici la catarama! TOP 7 prietenii din showbizul moldovenesc
Ei sunt cei care demonstreaza ca nu exista loc de invidie intre vedete si ca este suficient loc in showbiz pentru toate persoanele talentate.

La prima vedere showbizul e plin de concurenta si rivalitate, dar totusi, unele vedete ne demonstreza ca e loc si de prietenie. Perfecte.md iti prezinta cele mai cunoscute si bune prietenii care s-au legat de-a lungul timpului intre celebritatile de la noi.  

Anisoara Loghin si Tatiana Nastas

Sunt blonde, sunt prezentatoare PRO TV si le leaga o frumoasa prietenie. Anisoara si Tatiana s-au cunoscut la locul de munca, in redactia de stiri PRO TV, de unde a si inceput totul. In scurt timp, au trecut la o alta etapa a prieteniei lor, devenind nasa si fina. In 2016, Anisoara Loghin a cununat-o pe Tatiana Nastas. Acum, Tatiana se pregateste sa devina mamica, iar Anisoara abia asteapta sa-si dadaceasca finuta.

Igor Sirbu si Adrian Ursu

Cei doi artisti nu sunt doar colegi de scena si prieteni buni, dar si cumetri. Sunt impreuna la toate evenimentele artistice, de familie, chiar si in vacante. 

Irina Rimes si Denis Roabes

Sunt in fruntea topurilor muzicale din Romania si prieteni la catarama. Irina Rimes si Denis de la The Motans colaboreaza cu aceeasi casa de productie, stau in Bucuresti, se vad des si chiar merg impreuna in vacante. „V-as spune o poveste intreaga despre prietenia mea cu Denis, dar din pacate nu am atata spatiu. Este artistul cu care ma identific cel mai mult in industria asta si cu care am mare placere sa cant in repetate randuri.”, a spus Irina Rimes dupa concertul ei din 2 octombrie, cand a cantat si alaturi de The Motans. 

Andrei Glavan si Alex Calancea

Hohote de ras, glume si voie buna – asta se intampla cand basistul Alex Calancea se intalneste cu colegul si prietenul sau, Andrei Glavan. Cei doi petrec impreuna timpul atat pe scena, cat si in viata reala, iar asta le prieste ambilor.

Anastasia Fotachi, Viorela Dimici si Adelina Prisacaru

Tinere, frumoase si nelinistitie – asta este ceea ce le uneste pe Anastasia, Viorela si Adelina. Cele 3 prietene sunt de nedespartit atunci cand merg la concerte, party-uri, evenimente si in calatorii.

Ion Paladi si Corneliu Botgros

La inceput - buni prieteni, acum - nas si fin. Cei doi au si o melodie impreuna, intitulata sugestiv „Canta nasul si cu finul”. 

Elena Javelea si Tany Vander

Desi par foarte diferita la prima vedere, Elena si Tany sunt unite de o frumoasa relatie de prietenie, incredere si respect. Prezentatoarea Sounds Goood a fost una dintre putinii oameni care au stiut despre nunta lui Tany Vander cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo, insa a tinut momentul in secret pana la sfarsit. Asta nu e deloc usor, atunci cand iei calea jurnalismului. Nu-i asa, Elena?

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie