02.09.2024
„Am plâns la sfârșit, dar am venit a doua zi”! Anișoara Loghin, despre prima zi la PRO TV - VIDEO

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea televiziunii PRO TV Chișinău, a avut loc o ediție specială a emisiunii „Gusturile se Discută”. În platoul gusturilor au fost invitate toate vedetele postului TV: Lorena Bogza, Anișoara Loghin, Vlada Mardari, Valeria Capra, Iuliana Maranciuc, Daniela Andreev, Diana Ambros.

Pe lângă faptul că au gătit și au dansat, prezentoarele PRO TV au împărtășit cele mai memorabile amintiri care le leagă de îndrăgitul post TV.

„Daca este să revenim la sărbătoarea noastră - 25 de ani de PRO TV Chișinău, fetelor, vă amintiți prima zi la PRO TV? Anișoara, cum a fost prima zi?”, a întrebat Iulia Deliu, prezentatoarea emisiunii Gusturile se Discută.

O Seară Perfectă revine pe micile ecrane! Cine este primul invitat din noul sezon - VIDEO

Anișoara Login îți amintește totul până la cele mai mici detalii. Pentru ea experiența a fost una: „Șocantă pentru un copil, până la urmă, la 20 de ani ești un copil... Îmi amintesc perfect ziua în care am venit. Purtam o rochiță roz, foarte naivă, niște tocuri, niște sandale”.

Totodată, prezentatoarea a spus că atmosfera în redacția știrilor era una încordată: „Vorbisem atunci cu directorul de la știri, am urcat în redacția de știri unde erau toate vedetele PRO TV, oamenii pe care îi vedeam doar la televizor. Era o atmosferă din asta pe care nu o vezi la televizor. În proces de lucru, ca să mă exprim așa. Toată lumea pusă pe treabă, încordată. Mai scăpau o țipătură. Îmi aduc aminte că directorul de știri m-a încredințat unei colege care atunci când m-a văzut a zis: „Iar eu mă ocup de toți ăștia care vin aici?”. Lorena era editor, ea stătea în capul mesei”.

Chiar din prima zi, Loghin a fost la filmări, acolo unde a văzut un... cadavru. „După asta am fost trimisă la un înnec. Din prima zi am văzut un cadavru. Eu în rochița mea roz m-am dus frumos la Valea Trandafirilor. Am plâns la sfărșit de zi, dar am venit a doua zi. Fusese o zi cu încărcătură emoțională puternică”, a recunoscut aceasta.

Cu emoții și flori în mâini! Vedetele și-au petrecut odraslele la școală: „Felicitări elevilor și răbdare părinților” - FOTO/VIDEO

Anișoara Loghin este prezentatoarea emisiunii O Seară Perfectă. Este căsătorită cu fotbalistul Radu Gînsari. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Raul și o fetiță, Carla.

Articole din aceeasi categorie