06.12.2023
„Am decis sa fac o schimbare de look”! Cat de bine o prinde pe Diana Rimis noua tunsoare - VIDEO

Diana Rimis a publicat pe pagina sa de Instagram un video cu noul sau look. 

Recent, Diana Rimis a aparut pe social media cu o nou schimbare la par, iar in descriere a mentionat: „OMG! Am decis sa fac o schimbare de Look, cum ti se pare?”.

Aceasta schimbare de look este din cazua faptului ca bloggerita isi doreste un par sanatos si frumos, iar capetele arse au fost taiate.

Sasha Letty a imbracat din nou rochia de mireasa. Cat de spectaculoasa este - VIDEO

Internautii au fost fascinati de schimbarea bloggeritei si au lasat mai multe mesaje de sustinere in sectiunea comentarii a postarii: „Si eu recent de la lungimea pina la talie, am trecut la sub umeri. Am simtit o usurare enorma, si morala si fizica”, „Eu am facut iiiiii, nu m-am asteptat,iti sta superb!”, „Mai frumos asa”, „Awww, ce bine iti sta”.

Sfantul Nicolae - sarbatoare speciala pentru cei care poarta acest nume. Cine sunt vedetele de la noi care sarbatoresc ziua onomastica - FOTO

Diana Rimis este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram, aceasta are o comunitate de peste 260 de mii de urmaritori. 

Emilian Cretu - sedinta foto emotionanta alaturi de mama si fratele sau: „Doi frati, atat de diferiti dar tot odata doua suflete pereche.” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie