09.06.2021
„Am ales sa schimb o viata, am ales sa schimb un destin”. Ce pas a facut Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi si-a luat acasa un catelus pe nume Leo. Interpreta l-a adus tocmai din Romania de la un azil pentru caini.

„Am ales sa schimb o viata, am ales sa schimb un destin. L-am ales pe el, pe Leo. Acum 3 zile era intr-o cusca, alaturi de alti catelusi abandonati, iar astazi face parte din viata mea si familia mea. Alege si tu sa schimbi o viata. Sau macar fa-le o vizita cateilor fara stapan. Ii vei face fericiti oricum, o sa vezi in ochii lor. Multumesc @aspa.ivets.animal.resort pentru ca l-ati adus pe Leo in viata mea”, a scris Iuliana pe Instagram si a postat o fotografie cu catelusul.

E fana, dar si prietena lui. Cine este vedeta de la noi, cu care Iuliana Beregoi are o relatie deosebita. „I-am pregatit ciocolata, sampanie si ca intotdeauna...”

Intr-un instastory, tanara a povestit ca s-a trezit la ora 8:00 dimineata pentru a iesi la plimbare cu cainele, ora in care nu obisnuieste sa se trezesca de obicei.

Iuliana Beregoi - in duet cu Dorian Popa! Interpreta a lansat melodia "Timpul le rezolva pe toate" care a adunat aproape 500 de mii de vizualizari. Vezi cum s-au filmat cei doi in videoclip: „O colaborare speciala pentru mine! ” - VIDEO

 

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata are 16 ani, insa a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Iuliana Beregoi - milionara! Tanara interpreta a acumulat in doar cateva zile 1 milion de vizualizari la piesa "Ne iubim": "In ultimul timp este mult mai complicat sa ajungi in trending, pentru ca sunt doar manele" - VIDEO

Articole din aceeasi categorie