07.02.2024
Alina Eremia si Mario Fresh, performanta cum rar mai vezi! Cei doi artisti au cea mai ascultata piesa a anului 2023, de pe radio

Piesa ,,Ai fost” a adus doar bucurie de la lansarea sa oficiala, atat pentru artisti, cat si pentru fanii Alinei Eremia si a lui Mario Fresh. La un an de la lansare, cu 22 de saptamani in Top 10 Media Forest si 7 saptamani consecutive pe pozitia #1, ,,Ai fost” este numita cea mai ascultata piesa de la radio din 2023.

​Compusa de Alina Eremia si Mario Fresh, ,,Ai fost” a cucerit urechile tuturor prin sinceritate, acorduri calde si combinatia inedita de voci, reusind sa isi gaseasca rapid un loc in playlist-ul si inimile ascultatorilor. 

Alina Eremia, cunoscuta pentru vocea sa puternica si versatilitatea sa artistica, si Mario Fresh, cu carisma si stilul sau unic, au adus un suflu nou in peisajul muzical romanesc cu ,,Ai fost". Piesa a devenit imediat un imn al dragostei si al amintirilor, ramanand in inimile ascultatorilor in tot cursul anului 2023. Creditele pentru productia acesteia merg catre Paul Iorga.

Anul 2024 se prezinta stralucitor pentru artista. Alina culege roadele piesei ,,Nu te mai astept”, piesa pe care fanii ei au trimis-o in trending-ul YouTube, la radio si de care nu se mai satura pe platforma TikTok. Lansata initial doar intr-o varianta piano, piesa se poate auzi acum pe toate posturile de radio, intr-o varianta speciala.

Alina Eremia si-a inceput cariera la o varsta frageda, iar la acest moment este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicala. Cantecele si colaborarile ei au fost intotdeauna in topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem: ,,Cum se face”, ,,A fost o nebunie”, ,,In dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, ,,Tatuaj” si ,,Noi”.

WhatsApp Image 2024-01-25 at 12.53.23

In 2021, Alina a lansat cel de-al doilea album al sau, "Deja Vu", care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. In 2022, Alina Eremia s-a bucurat de foarte mult succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul #1, cum ar fi ,,Supertare”, cu Connect-R, care le-a adus si premiul pentru cea mai buna colaborare a anului la The Artist Awards 2022, si ,,Cerul rosu”.

WhatsApp Image 2024-01-25 at 12.54.33

In 2023, Alina a lansat cel mai nou EP al sau, "Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete si a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc si Arman Aydin. Alina a adaugat, de asemenea, un alt #1 cu ,,Ai fost”, colaborare cu Mario Fresh, care a fost #1 pe YouTube in tendinte si a intrat in topurile radio la doar doua saptamani de la lansare, fiind declarata si cea mai ascultata piesa a verii. Mai mult decat atat, artista a lansat EP-ul ,,OH, NO!”, a colaborat cu Aerozen pentru piesa ,,Ultimul nivel” si a lansat single-uri precum ,,Cine-i focul, cine-i apa”,,,Cu Voce Tare” si ,,Dans”.

Articole din aceeasi categorie