31.07.2020
Alina Eremia, imagine rara alaturi de iubit. Cum s-au pozat cei doi la plaja

Alina Eremia se numara printre cele mai discrete vedete de la noi din tara in ceea ce priveste viata personala. 

eEste apreciata, are milioane de fani, iar melodiile ei devin rapid hit-uri, dar Alina Eremia rar vorbeste despre barbatul pe care il iubeste.

Citeste si :  The Motans si Alina Eremia au lansat un nou videoclip! Lasa-te cucerit de piesa „Din trecut”

In cea mai recenta imagine postata pe contul de Instagram, Alina apare insa alaturi de Edi, fotografie rara, chiar daca sunt de mai bine de 4 ani impreuna. Cei doi s-au pozat la mare, iar fanii au fost in extaz cand i-au vazut.

Recent, vedeta a vorbit insa despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Edi Barbu, un barbat pe care l-a intalnit in sala de sport si despre care a spus cu sinceritate ca este cea mai importanta persoana din viata sa, alaturi de familie.

Edi si iubirea pe care o poarta au facut-o pe Alina sa scrie piesa „As da". „Eram intr-o seara acasa in fata pianului si, dintr-o joaca, am compus refrenul acestei piese. „As da” este o melodie extrem de personala, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar si una dintre cele mai frumoase declaratii pe care le-am facut. Sunt sentimentele mele puse in versuri, sentimente atat de puternice pe care le poti compara cu dragostea mea pentru muzica. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o traiesc in prezent alaturi de Edi. O data ce am stiut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine.", a declarat cantareata in urma cu 2 ani, in momentul lansarii piesei.

Citeste si :  137 de mii de vizualizari intr-o singura zi. Alina Eremia - video emotionant de pe vremea cand avea doar 5 anisori

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie