02.02.2023
Alina Eremia, dezvaluiri despre relatia cu Edi Barbu: „S-a transformat rapid in iubire”

Alina Eremia este deschisa atunci cand vine vorba despre viata personala si impartaseste cu fanii sai detalii inedite. Vedeta este printre cele mai apreciate si admirate artiste din Romania, care se bucura de un succes rasunator si proiecte de amploare. De asemenea, cantareata traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Edi Barbu, care ii este alaturi de cativa ani.

 Alina Eremia si Edi Barbu formeaza un cuplu de aproximativ 7 ani, iar de-a lungul timpului s-au confruntat cu fel si fel de situatii. Cei doi au invatat sa comunice foarte bine si sa gaseasca impreuna solutii pentru problemele pe care le intampina.

Timp pentru familie! Gabriel Nebunu - imagini alaturi de bunei - FOTO/VIDEO

„Cred ca cele mai placute surprize atunci cand cel de langa tine te iubeste si iti arata ca te intelege si te sprijina. Lucrurile s-au infiripat frumos si firesc. Ne-am indragostit suflesteste, fizic si mental si indragosteala asta s-a transformat rapid in iubire”, a spus Alina Eremia.

Artista a dezvaluit ca isi doreste foarte mult sa devina mama si sa aiba propria familie. Alina Eremia a precizat ca are un simt matern foarte dezvoltat si asteapta momentul potrivit, fara sa grabeasca lucrurile.

„Vreau sa devin mama, am instinct matern foarte dezvoltat, dar cand, doar Dumnezeu stie.”

Igor Cuciuc s-a apucat de sport! Vezi ce imagine a publicat interpretul - FOTO

In ceea ce priveste anul 2023, Alina Eremia a precizat ca are cateva obiective pe lista si isi doreste ca acesta sa fie un an al evolutiei pe toate planurile. Cantareata are aspiratii mari, iar in timp a invatat sa puna mai mult accent pe proces si pe rabdare.

„Simt ca 2023 are o vibratie buna si imi doresc sa fie marcat de evolutie pe toate planurile. Aspiratiile sunt mari, dar am invatat sa pun mai mult accent pe proces si in acelasi timp, sa nu-mi fie frica sa abordez lucrurile diferit. Sunt atat de multe lucruri pe care le descoperi la tine si e bine sa le observi si sa le integrezi”, a declarat Alina Eremia.

Articole din aceeasi categorie