16.05.2024
Alina Eremia și logodnicul ei au început pregătirile pentru nuntă. Când va îmbrăca artista rochia de mireasă: „Am hotărât”

Alina Eremia a fost cerută în căsătorie, după aproximativ un deceniu de relație. Edi Barbu i-a pus artistei cea mai importantă întrebare și, evident, răspunsul a fost afirmativ.

Acum, la câteva luni de când s-au logodit, Alina Eremia și Edi Barbu au început pregătirile pentru nuntă. Artista și iubitul ei vor ca ziua cea mare să fie de neuitat și se vor ocupa de tot, până la cel mai mic detaliu.

Chiar dacă a spus marele „Da”, Alina Eremia nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă, deoarece nu vrea să facă nimic pe repede înainte. Cu toate acestea, ea și Edi Barbu au început să se intereseze de locația în care va avea loc petrecerea, chiar dacă va îmbrăca rochia de mireasă peste un an sau doi.

„Am hotărât, cumva, să ne grăbim cu locația pentru anul viitor. Intenționăm să se întâmple la anul, dar nu ne grăbim, așa cum nu ne-am grăbit nici cu logodna. Sigur va fi la anul sau, cel mult, peste doi ani, dar vrem să ne luăm tot timpul, tot răgazul, ca să facem pașii necesari și să iasă așa cum ne dorim”, a spus Alina Eremia, conform Spynews.

Alina Eremia se mărită! Cine este partenerul său, Edi Barbu, și cu ce se  ocupă. Ce diferență de vârstă este între cei doi - PHonline.ro

Fără doar și poate, rochia de mireasă este unul dintre cele mai importante, dar și mai stresante lucruri pentru viitoarele mirese. Cu toate acestea, Alina Eremia nu face din rochia de mireasă o prioritate, pentru ea fiind mai important să fie înconjurată de oamenii dragi, la care ține.

Alina Eremia, imagini din vacanța de vis din Maldive. Cum s-a fotografiat  alături de iubitul ei - TVmania.ro

„Nu pot atât de mult preț. Importanți sunt oamenii care vor fi alături de noi și nu știu, energia în sine. Pentru mine, asta contează cel mai mult: să fie o noapte și o zi de neuitat”, a mai declarat artista.

Articole din aceeasi categorie