16.09.2020
Alimenteaza-ti masina si incarca-te cu energie pozitiva la o benzinarie! „La inceput era o idee care ne-a parut prea nebuna si imposibila aici...”

Cu siguranta, ti s-a facut dor de petreceri. Esti totusi reticent cand este vorba de spatii inchise? Sa stii ca mici distractii se organizeaza chiar la o benzinarie din Chisinau. Dj, bauturi racoritoare savurate intr-un cerc restrans de prieteni, din masina sau de la terasa - iata unde te poti alimenta cu energie buna la final de saptamana. 

In cele trei luni de izolare am invatat sa ne reinvetam. Asadar, o statie alimentara in doar cateva ore poate fi transformata intr-un club de vara. Fara dansuri, dar cu o bautura racoritoare si muzica buna. Conceptul este nou in Republica Moldova, iar mesajul - unul sugestiv - iti alimentezi masina cu combustibil, iar tu te alimentezi cu energie buna. 

„La inceput era o idee care ne-a parut prea nebuna si imposibila aici, dar am inteles ca dupa toata nebunia asta oamenii au inceput sa se dezghete. Cumva a prins la public. Oamenii oricum vin abundent in weekend aici. Respectiv noi am decis sa profitam si sa imbinam utilul cu placutul.”, spune managerul statiei.

Vizitatorii au ramas incantati de idee si de atmosfera, bucurandu-se din plin de muzica buna si de compania celor apropiati. 

„Foarte bine! Mai ales dupa carantina este binevenit acest concept. In sfarsit, putem sa mai iesim si intr-un alt fel de loc.”

Daca unii au venit sa se relaxeze la inceput de weekend, altii au decis sa iasa la prima intalnire. Romantici si entuziasmati, indragostitii ne conving ca petrecerile in aer liber sunt binevenite in orice spatiu si sub oricare forma in aceasta perioada. 

„Pentru noi, fiind un cuplu proaspat format acesta este genul de eveniment care e absolut binevenit dupa izolare… . Deci e un loc unde putem iesi la prima intalnire cu iubita!”, au declarat niste vizitatori.

Atunci cand spunem dj asociem instant imaginea acestuia cu cluburile de noapte. Dar Ion Ples ne convinge ca a mixa muzica intr-o statie de alimentare intr-un cerc restrans poate fi mult mai intrigant si interesant decat intr-un spatiu inchis cu mai multi petrecareti. 

„In primul rand, imi place mai mult sa mixez in aer liber decat in cluburi. Este o experienta unica...”, povesteste  Dj-ul, Ion Ples.

Din masina sau direct la terasa, petrecaretii respecta distantarea fizica intr-un spatiu limitat. Astfel la aceeasi masa pot sta maxim patru persoane, iar limita de pana la 50 de participanti ramane valabila. 

„E ai mult gandit pentru cei care vin oricum aici sa se alimenteze. Noi nu facem aici evenimente de masa cu rezervari ori invitati speciali. Pentru cei care au reusit sa prinda loc la terasa noastra suficient de mica.”, a adaugat managerul localului.

Cum e atmosfera intr-o astfel de statie, dar si ce planuri mai au organizatorii, vezi in videoul de mai jos!

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie