30.04.2021
Alex Rodriguez, „tras prin inel” dupa despartirea de Jennifer Lopez

Tot raul spre bine pentru Alex Rodriguez. Fostul jucator de baseball e intr-o forma de zile mari dupa ce s-a despartit de Jennifer Lopez, iar apropiatii sai pariaza ca nu va sta mult timp singur.

Alex Rodriguez a dat jos cateva kilograme si e gata pentru o noua relatie. Fostul logodnic al lui Jennifer Lopez si-a construit, in 5 luni, corpul la care a visat si a impartasit cu fanii sai transformarile prin care a trecut de cand relatia sa cu J Lo a inceput sa scartaie.

Mi-am lasat corpul de tata in 2020. Mai e cineva hotarat sa se tina de obiectivele sale de fitness in acest an? Am fost fidel antrenamentelor mele si, in cele din urma, am dat jos chipsurile. Care e slabiciunea voastra culinara?”, si-a provocat sportivul fanii.

Bucatarul personal al lui Rodriguez, chef Kelvin Cheung, i-a raspuns imediat, sustinand ca implicarea lui a fost minima.

Ma bucur ca am fost alaturi in aceasta calatorie. Tu ai facut partea mai grea, eu am hranit sufletul”, a scris acesta.

Alex Rodriguez si Jennifer Lopez s-au despartit oficial la jumatatea lunii aprilie, dupa mai multe zvonuri neconfirmate

Relatia lor s-a deteriorat la inceputul anului, dupa ce el a fost suspectat de infidelitate. Madison LeCroy, femeia cu care Rodriguez ar fi inselat-o pe J Lo, a reactionat imediat ce a aflat ca cei doi s-au despartit.

Conform prietenilor comuni, Alex Rodriguez si Jennifer Lopez au ramas apropiati, de dragul copiilor lor. Mai mult, spun surse citate de Page Six, cei doi fosti parteneri au luat cina in urma cu cateva zile, chiar la restaurantul in care s-au cunoscut.

Articole din aceeasi categorie