10.06.2021
Ai avut o noapte zbuciumata? Iata cum sa ascunzi efectele ei de a doua zi

O seara furtunoasa are un singur dezavantaj - dimineata ce vine dupa ea. Cel mai rau lucru este daca trebuie sa mergi la munca in acea zi, iar reflexia din oglinda nu este deloc cea mai frumoasa versiune a ta. Poti corecta situatia cu ajutorul unei proceduri simple de igiena si trucuri cosmetice. Am adunat 12 sfaturi de la make-up artisti despre cum sa acoperi urmele mahmurelii.

Bea un litru de apa 

Dupa o seara distractiva, corpul este extrem de deshidratat. Primul lucru cu care sa incepi este sa restabiesti echilibrul apei. Cu asta impusti doi iepuri dintr-o lovitura: contribui la bunastarea interioara a organismului si aspectul lui exterior. In plus, poti bea un pahar de suc de portocale pentru a creste nivelul de potasiu din organism.

Spala-ti parul 

Chiar daca parul tau pare curat, tot trebuie sa-l speli: dupa ieri, probabil, miroase a fum de tutun. Indepartarea mirosurilor si improspatarea parului este extrem de importanta, asa ca, daca nu ai timp sa-ti speli bine parul, foloseste sampon uscat sau pudra pentru bebelusi pentru a improspata radacinile parului, a indeparta grasimea si a oferi un miros placut. 

Curatarea profunda a fetei 

Daca noaptea trecuta a fost atat de vesela incat nu-ti mai amintesti, atunci probabil ai uitat sa te demachiezi inainte de culcare. Acest lucru va trebui facut dimineata: trebuie sa te speli pe fata cu un produs de curatare si sa elimini resturile de produse cosmetice.

Elimina edemul 

Optiunea unu - prepara 2 plicuri de ceai, raceste-le si pune-le pe ochi timp de 10-15 minute. Un alt remediu sunt cuburile de gheata invelite in tifon. Cu ele trebuie sa-ti stergi pleoapele si pielea din jurul ochilor timp de cateva minute. Castravetii te vor ajuta, de asemenea, daca pui cateva cercuri pe ochi timp de 10 minute. Acest truc este bun, deoarece totul se face din mijloace improvizate, astfel incat barbatii le pot folosi si ei, ocazional. 

Picaturi oftalmice vasoconstrictoare

Daca te culci cu machiajul pe fata, este posibil ca particulele de rimel sa provoace inflamatii usoare. In plus, alcoolul creste tensiunea arteriala si pe ochi apare o plasa de vase de sange. Picaturile de ochi vasoconstrictoare vor indeparta roseata, vor reda albul proteinelor si vor face privirea mai clara si mai putin obosita. Acesta este un element important, deoarece chiar si cu un machiaj adecvat, ochii tai te pot trada.

Crema hidratanta

Deoarece scopul principal este sa te aduci intr-o forma adecvata, nu ar trebui sa regreti nici crema. Daca timpul iti permite, este mai bine sa-l aplici intr-un strat gros si sa astepti 10-15 minute pana cand este absorbit si sa indepartezi restul cu un servetel sau tampon de bumbac. Acest lucru va oferi pielii tale un aspect sanatos. 

Corector sub ochi 

Concealerul este conceput pentru a masca imperfectiunile locale ale pielii. In acest caz, acestea sunt cearcanele de sub ochi. Eeste recomandata utilizarea acestuia si nu a unui corector: concealerul hidrateaza pielea, corectorul o usuca.

Fond de ten umed 

Un fond de ten dens va oferi un ten uniform, dar de data aceasta este mai bine sa optezi pentru produse mai usoare. Datorita deshidratarii, toate ridurile si peelingul vor fi vizibile in mod clar pe piele, iar fondul de ten va crea un efect de masca distinct. Dar crema BB sau CC va ajuta la realizarea efectului pielii umede, ceea ce contribuie la un aspect proaspat. 

Machiajul ochilor: doar culori calde

Chiar daca in viata de zi cu zi preferi umbrele intunecate si rosii, pentru a ascunde o mahmureala, va trebui sa renunti la ele. Este mai bine sa optezi pentru culori pastelate, deoarece nuantele intunecate vor accentua ochii obositi. Din acelasi motiv, nu este nevoie sa desenezi sageti negre indraznete - astazi este mai bine sa uiti de ele.

Creion nud pe pleoapa inferioara 

Un creion de culoarea nudd pentru pleoapa inferioara este un adaos la anticearcan, desi va functiona ca un instrument autonom. Acest lucru va lumina zonele intunecate, iar aspectul va fi de parca ieri nu s-a intamplat nimic. 

Accent pe gene 

Evidentiind genele cu rimelul preferat, poti distrage atentia de la ochii rosii si obositi. Sa eviti oamenii care te privesc ar parea suspect, dar sa te ascunzi dupa genele frumos accentuate nu este nimic deosebit.

Ultimul truc - un fard de obraz

Un pic de piersica sau fard de obraz roz impreuna cu un marcator pe partile proeminente ale fetei, fac minuni. Cu aceasta nu maschezi nimic, adaugand prospetime si sanatate fetei. 

Fiecare femeie are probabil propriul ei set de trucuri care o ajuta in astfel de cazuri. Circumstantele sunt diferite, dar reprezentantele sexului frumos vor intotdeauna sa arate bine. Chiar daca cu o zi inainte ai dat frau liber reginei din tine, cei din jur nu trebuie sa stie despre asta.

Articole din aceeasi categorie