04.05.2021
Ai auzit vreodata despre folclor erotic? Suzana Popescu canta piese mai "deocheate": „Acum internetul duce la zero folclorul erotic pentru ca pe tableta sau telefon poti vedea acum tot ce ai nevoie” - VIDEO

Suzana Popescu a fost invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta, unde a vorbit despre noile sale lansari. 

E mereu plina de viata, voie buna si energie pozitiva. Suzana Popescu spune ca a lansat cateva piese mai „deocheate”: „In ultimul timp am inceput sa imprim lucrarile care sunt un pic mai specifice. Pentru un grup mai mic de persoane. Adica sunt din genul cantecului erotic. Genurile astea de folclor sunt pe cale de disparitie. Acum internetul duce la zero folclorul erotic pentru ca pe tableta sau telefon poti vedea acum tot ce ai nevoie.”, dezvaluie interpreta. 

Vrea sa-i aduca pe toti ACASA! Nelly Ciobanu, alaturi de cele doua surori ale sale si mama lor. „Suntem cinci la parinti, 3 fete si doi baieti. De mult timp coc in capul meu un gand; sa- i string pe toti la o masa de sarbatoare”

„Ca sa scoti in evidenta cantecele date, la fel ca bocetele, ca cantecele de instrainare, sunt specifice, ating doar o tema. Ele se canta atunci cand este un concert, cand este o comemorare, intr-un moment culminant, nu sunt cantece de fiecare zi. Mesajul acestor piese este dur, ca text melodic este frumos, dar prea dur textul.”, a mai adaugat artista. 

Pentru a asculta piesa interpretata de Suzana Popescu, priveste reportajul in intregime. 

La zoo cu familia Maxian! Cum s-au distrat toti 5, dar si cine dintre copii este cel mai curajos: „Eu toate animalele le stiu la perfectie, noi am avut cai, cai de rasa” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie