10.11.2019
Afla cateva sfaturi de care tine cont Laura Cosoi pentru a se mentine in forma, fara a face sport
Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute si apreciate actrite devenita de curand si scriitoare de carti culinare din Romania.

Cand vine vorba de silueta ei, vedeta a dezvaluit cum se mentine. Fara antrenament fizic, pentru ca timpul nu-i permite, Laura se bazeaza pe o alimentatie echilibrata care o ajuta sa aiba un fizic de invidiat.

Cum se mentine Laura Cosoi in forma, desi nu face sport? Nu-i lipsesc aceste produse din alimentatie.

Beau multa apa. Asta in primul rand. De cand ma trezesc pana seara. Am o sticla cu apa la mine tot timpul.

Merg, fac plimbari. Nu am cum sa ajung la sala, pentru ca in momentul de fata am un program haotic.

Lucrez la doua spectacole, am repetitii, merg la evenimente care merita toata energia mea si nu apuc sa fac atat sport pe cat mi-as dori. Dar am grija ce mananc”, a declarat Laura Cosoi, potrivit Click!, citat de Libertatea.

„Incerc sa mananc fructe in fiecare zi. Si nu mananc neaparat nu stiu ce fructe exotice. Mananc ce avem noi pe piata in momentul acesta, mere, pere, prune, struguri.

Nu ma dau la o parte de la fructele de sezon. Dar, evident, nu imi lipseste avocado.

Mananc si carbohidrati, mananc paste, mananc de toate”, a mai adaugat Laura, pentru aceeasi sursa citata anterior.

„Imi place mult ghimbirul. Ma tonifica. Imi da o stare buna, energie. As vrea ca in fiecare zi sa consum ghimbir, in limonada, in ceai”, a mai spus Laura.

Pe langa ghimbir, vedeta consuma si alte alimente pentru o imunitate buna. „Acum, catina este unul dintre fructele pe care le consum foarte des. Iau in fiecare dimineata, pe stomacul gol, catina cu miere – si eu, si Rita. Este buna pentru imunitate. Mai mananc iaurt cu propolis”, a incheiat vedeta.

Surse foto: Google.com


Articole din aceeasi categorie