16.11.2023
Adrian Minune, un parinte strict! Cum a fost crescuta si educata Karmen: „Daca tata venea acasa...”

Karmen, fiica cea mare a celebrului manelist Adi Minune, a vorbit recent despre copilaria sa. Artista spune ca a fost crescuta si tinuta intr-un „glob de sticla”, fiindca parintii sai erau foarte stricti.

Silvia Claudia Simionescu, pe numele sau din buletin, se bucura de un succes rasunator la doar 25 de ani. Karmen este, fara indoiala, una dintre cele mai apreciate artiste din lumea mondena romaneasca si, datorita sinceritatii sale, a reusit sa ajunga la sufletele multor oameni. 

Cine este Karmen? Biografie: varsta, cariera, familie. Afla totul despre  Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune - WOWBiz

In cadrul podcastului realizat de Catalin Maruta, Karmen Simionescu a vorbit fara perdea despre copilaria sa. Un lucru pe care nu multi il stiau este acela ca Adrian Minune a fost un parinte foarte strict, care a incercat dintotdeauna sa isi tina fiica cat mai departe de rautatea oamenilor. 

Astazi sunt cei mai buni prieteni, dar in urma cu mai multi ani, Karmen i-a  provocat durere mare tatalui sau. Rusinea prin care a trecut Adi Minune |  Spynews.ro

„Am fost un copil crescut intr-un glob de sticla, care nu a vazut realitatea, nu a vazut ce inseamna rautatea oamenilor. Si nu a fost bine, nu. Si am avut o criza. Pe bune criza. Si m-am dus la mama si i-am zis: „Vreau sa fiu un copil normal, vreau sa imi iau rolele, vreau sa ma duc in parc, vreau sa ma plimb cu autobuzul, vreau sa fiu un copil normal. Vremurile erau altfel atunci. Daca ascultai manele erai naspa, mai tii minte? Acum, toata lumea e pro manele. Pe vremea aia, manelistii erau vazuti ceva rau. Tata si mama, tot din dragoste, au incercat sa ma protejeze de tot ceea ce va urma (...)

Daca tata venea acasa si mie imi vibra telefonul, nu conteaza, fata, baiat, prieteni, ce erau, il aruncam. Pentru ca tata, de cand eram eu mica mi-a insuflat chestia asta de frica, de nu cumva sa-mi fac vreun prieten, de nu cumva sa gresesc ceva...”, a dezvaluit Karmen Simionescu in cadrul podcastului amintit.

Articole din aceeasi categorie