14.05.2024
Adrian Bradu – artist in devenire! Află povestea băiatului care i-a fascinat pe jurații de la Românii au Talent - VIDEO

Adrian Bradu este tânărul care are o singură pasiune – muzica. Recent a participat la Romanii au Talent, iar faptul că deja are o relaţie frumoasă cu marii artişti de la noi și îl bucură şi mai mult. Cine este cel mai mare susţinător a lui Adrian, dar şi care este visul lui, află dintrr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

El este Adrian Bradu, tânărul care are o pasiune aparte faţă de muzică, iar acum la paisprezece ani ştie exact care este drumul lui în viaţă.

Adrian Bradu a dezvăluit:„Pasiunea față de muzică a pornit de vârsta de patru ani când bunicul m-a observat și din acel moment au decis ca să mă dea la școala de arte și încet, încet am progresat de la prima săptămână chiar am început să mă descurc foarte bine și îmi plăcea și mie și astfel am ajuns cine sunt astăzi”.

Adrian Bradu (1)

Deşi este la o vârstă fragedă, Adrian a reuşit să colaboreze cu mai mulţi artişti de la noi.

„Acum la moment colaborez cu Gheorghe Țopa și el mi-a dat și una din piesele lui pe care am și lansat-o”.

Recent Adrian a participat la Românii au Talent, unde a luat patru de „DA”.

„La Românii au Talent mâ chinuiam să ajung acolo de ceva timp, mai exact de trei ani, tot trimiteam cereri și nu-mi reușea, iar acum am zis că hai să mai trimit o dată și după trei zile m-au telefonat și mi-au spus că mă așteaptă la preselecție la Iași, după care am mers la București la filmări, dar cu câteva minute înainte să intru pe scenă mi-a fost scăpat jos acordeonul și am așteptat două ore până echipăa mi-a găsit altul. Nici nu am reușit să mă obisnuiesc cu acesta și mi-au zis să intru în scena, am intrat și am făcut chef, mi-a plăcut foarte mult reacția Andrei”,  a spus băiatul cu emoție în voce.

Adrian Bradu (2)

Cel care îi este mereu alături şi îl susţine este bunicul lui.

„Cel mai mare susținător al meu este familia, ea mă îndrumă pe calea cea mai bună, dar cea mai dragă persoană care mă susține indiferent este bunicul care este alături de mine oricând”.

Chiar dacă cel mai mult timp îl acordă muzicii, şcoala rămâne prioritate.

„După ce îmi termin studiile, foarte mult sper să vin să studiez în Chișinău la Ștefan Neaga”,  a mărturisit Adrian.

Adrian Bradu (3)

Tânărul nu se vede făcând altceva, iar visul lui este să cânte pe cele mai mari scene.

„Dorința mea este să cânt alături de Andra și doamna Irina Loghin pe care o admir și o respect foarte mult”.

Articole din aceeasi categorie