12.01.2020
Adio burlacie! Un cunoscut prezentator TV si-a cerut iubita in casatorie
Dani Otil face pasul cel mare, renunta la burlacie, deja i-a dat inelul iubitei sale. Gabriela Prisacariu se pare ca s-a logodit cu celebrul prezentator de la Antena 1.

Relatia dintre Dani Otil si Gabriela Prisacariu a evoluat destul de mult, pare ca cei doi indragostiti au trecut la alt nivel. Dani Otil si-a luat inima in dinti si i-a oferit inelul iubitei sale. Daca acum cateva luni de zile se fereau sa apara impreuna, sa recunoasca ca sunt intr-o relatie, acum sunt mai indragostiti ca niciodata si nu se feresc deloc sa isi expuna iubirea in mediul online.

dinsta

dinsta

Gabriela Prisacariu este cea care a publicat imaginea cu inelul in mediul online. Poarta acum pe deget o bijuterie pretioasa, cu diamant. Bucuria ei pare destul de mare din moment ce a ales sa impartaseasca asa de rapid vestea cu fanii ei. Dani Otil a fost mai discret, nu a dezvaluit nimic momentan. 

Dani Otil si Gabriela Prisacariu si-au petrecut sarbatorile de iarna la caldura. Au fost intr-o vacanta de vis!

Au vazut multe locuri frumoase, s-au plimbat in destinatii inedite. Ce a surprins a fost faptul ca prezentatorul de la Antena 1 a postat multe fotografii alaturi de iubita lui fotomodel.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie