02.04.2024
Adevărul despre videoclipul făcut public de Kate Middleton. Prințesa de Wales ar fi fost „forțată” să dezvăluie că are cancer

Publicarea videoclipului în care prințesa de Wales anunță că a fost diagnosticată cu cancer a fost grăbită de Palatul Kensington, după ce „s-au scurs informații despre starea ei de sănătate”, dezvăluie surse citate de un jurnalist de la Daily Mail.

În urmă cu două săptămâni, pe 22 martie, prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer și se află în primele faze ale tratamentului cu chimioterapie.

Potrivit unei surse citate de un jurnalist de la Daily Mail, însă, prințesa de Wales a fost forțată să vorbească despre diagnosticul ei, după ce informația a ajuns în „mâinile” cuiva, care o amenința că o va face publică.

Kate Middleton

Deocamdată nu se știe dacă această „scurgere” a venit de la spitalul London Clinic, unde Kate Middleton a fost internată în luna ianuarie, când a fost supusă unei operații abdominale sau din altă parte.

„Indiferent care a fost motivul, reacțiile după anunțul făcut de Kate au confirmat că a fost decizia corectă”, mai spune jurnalistul.

Într-o declarație înregistrată la Windsor de BBC, Catherine a spus că afecțiunea sa a fost descoperită după ce a suferit o operaţie abdominală majoră, în ianuarie.

După săptămâni de speculaţii cu privire la starea ei de sănătate, Catherine a spus că ea şi soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situaţia celor trei copii ai lor, George, care are 10 ani, Charlotte, 8 ani, şi Louis, 5 ani.

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii", a spus ea. "După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine", spune Kate.

Kate Middleton: Biography, Princess of Wales, Princess Catherine

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, fusese internată la spitalul privat London Clinic la 16 ianuarie pentru o intervenţie chirurgicală abdominală majoră. La vremea respectivă, palatul a refuzat să spună de ce a fost operată Catherine, dar a precizat că afecţiunea era necanceroasă.

Articole din aceeasi categorie