12.02.2020
Adevarul despre interventia chirurgicala suferita de Irina Rimes. „N-am avut avort sau sarcina extrauterina, sau orice fel de chestie legata de cancer.”
Artista a avut o operatie chiar pe 31 decembrie, iar acum, intr-un dialog cu prezentatorul emisiunii romanesti „Interviurile lui Vitalie”, Vitalie Cojocari, Irina Rimes a vorbit mai multe despre acea intamplare nefericita.
Pentru Irina Rimes, intrarea in Noul An s-a produs cum nu se poate mai rau. Artista a fost dusa de urgenta la spital chiar in ziua de 31 decembrie si operata ulterior, in urma unei hemoragii interne, care ii putea pune viata in pericol. Mai tarziu, ea a specificat ca a avut o interventie chirurgicala la nivel ginecologic, publicand si o imagine-simbol cu un mesaj in care a povestit toata intamplarea de la inceput si pana la final.
Citeste si: Irina Rimes - externata dupa operatie. „Nu stiu de ce mi-a fost dat sa indur toate greutatile acestui an si ce trebuia sa invat din ele...”
Insa intrepreta a fost reticenta la detaliile referitoare la problema exacta pe care a avut-o, sugerand doar ca a fost ceva la ovare.
Recent, intr-un interviu oferit in cadrul emisiunii „Interviurile lui Vitalie”, difuzata exclusiv on-line pe www.stirileprotv.ro., interpreta a ramas la fel de rezervata in declaratiile referitare la ziua de 31 decembrie, mentionat ca nu considera tema aceasta drept un subiect public, dorind sa ramana unele detalii ascunse de toata lumea. Totusi Irina Rimes a spus clar ca nu a fost vorba de avort, sarcina sau vreo boala incurabila.
„N-as vrea sa dezvalui foarte mult din ce mi s-a intamplat, pentru ca nu mi se pare o tema de discutat. As vrea sa tin viata mea personala cat mai personala. Dar a fost ceva, o problema destul de grava, care s-a rezolvat chirurgical. (...) Da, am spus ca am avut o problema ginecologica, n-am avut avort sau sarcina extrauterina, sau orice fel de chestie legata de cancer. Sunt ok, sunt sanatoasa, dar, ca orice femeie, mai am si eu uneori probleme”, a povestit artista.
Chiar daca a trecut o vreme de la interventia chirurgicala, Irina sustine ca mai exista consecinte in urma acesteia, avand si acum probleme de sanatate.
„Ma simt mai bine acum, am fost intr-o vacanta. Slava Domnului, nu s-a intamplat nimic.
Citeste si: Irina Rimes nu-si mai ascunde iubitul. Cei doi savureaza din plin o vacanta in Africa
A fost un zbor mai lung de zece ore si atunci m-am panicat un pic. Pentru ca urcasem in avion cu niste dureri, dar in doua zile au trecut de tot si am avut o vacanta minunata. M-am intors inapoi acasa si acasa am venit la frig si au inceput iar problemele”, a mai adaugat cantareata.
Despre relatia cu fanii, umorul romanesc, dar si functionarea sistemului medical din Romania, afla din videoul integral, oferit de Irina Rimes pentru emisiunea „Interviurile lui Vitalie”.
Surse foto: Facebook.com; Instagram.com
Sursa video: protv.ro






Articole din aceeasi categorie