30.06.2020
Adele, in aceeasi rochie pe care a purtat-o in 2016. Cum arata cantareata dupa ce a slabit 40 de kilograme

Adele trece printr-o tranformare spectaculoasă. Artista a reușit să slăbească 40 de kilograme, după ce a decis să își schimbe radical stilul de viață. .

 

Acum că are o siluetă nouă, iar fanii se declară extrem de curioși în privința evoluției modului în care arată, Adele este mai activă pe rețelele sociale, acolo unde publică noi imagini și materiale video.

Recent, interpreta hitului "Hello" a postat pe contul său de Instagram două imagini care au făcut senzație în rândul prietenilor virtuali. Într-una dintre ele, Adele își pune în evidență noua siluetă în aceeași rochie Chloe pe care a purtat-o și în 2016, în cadrul show-ului susținut la festivalul Glastonbury.

Aunci când a văzut postarea, Skepta, cel despre care s-a tot zvonit că ar fi noul iubit al lui Adele, a reacționat în comentarii. La rândul său, Adele i-a răspuns cu emoji, încurajând astfel teoriile fanilor.

"În sfârșit, ți-ai găsit parola de la Instagram, lol", a scris Skepta.

Speculațiile despre Adele și Skepta au debutat în toamna anului 2019, după ce vedeta s-a despărțit de soțul ei, Simon Konecki, în luna aprilie. 

În octombrie 2019, Adele ar fi dus relația cu Skepta, pe numele real Joseph Junior Adenuga, în vârstă de 37 de ani, la următorul nivel, prezentându-l prietenilor ei, printre care s-au numărat și James Corden.

În cea de-a doua imagine, Adele și-a schimbat rochia Chloe cu o ținută lejeră de casă. 

Adele, în vârstă de 32 de ani, a slăbit peste 40 de kilograme, urmând cu strictețe o dietă cu doar 1000 de calorii pe zi și mult sport.

Articole din aceeasi categorie