05.08.2022
Adele a intrat in datorii? Vezi ce imprumut colosal a facut artista pentru a locui impreuna cu iubitul ei intr-un conac din Beverly Hills - FOTO

Adele si Rich Paul au anuntat aproximativ o luna in urma faptul ca s-au mutat intr-o vila de lux din Beverly Hills. 

Cu agentul sportiv Rich Paul, celebra cantareata Adele se intalneste de aproximativ un an. Alaturi de noul iubit, vedeta a inflorit vizbil intrucat aceasta a slabit si a inceput sa arate foarte fericita.

Adele si Rich Paul

Se pare ca relatia de cuplu devine din ce in ce mai serioasa. Cantareata a vorbit deschis despre dorinta ei de a avea mai multi copii (vedeta are un fiu dintr-o casatorie anterioara.) si s-a mutat deja cu iubitul ei.

Suferinta din dragoste a inspirat-o! Andreea Bostanica lanseaza o melodie dedicata baiatului care i-a frant inima: „Fata aia blonda de care nu-ti placea...” - VIDEO

Asadar, presa a aflat ca in ianuarie, vedeta a contractat un imprumut de 37,7 milioane de dolari pentru a plati o casa in Beverly Hills, pe care a cumparat-o de la Sylvester Stallone pentru 58 de milioane de dolari. Ea locuieste in conac cu Paul, care s-a mutat la ea in urma cu cateva luni. 

Bogatul Paul si Adele

Conacul de lux a fost construit chiar de actor. In 1994, a cumparat teren si a construit o casa de la zero. Casa in stil Riviera Italiana are 8 dormitoare si 11 bai, o sala de cinema, sala de sport, bar, piscina, spa, garaj pentru opt masini si studio de arta. Casa ofera vedere panoramica la oras si la canion.

Aceasta proprietate este doar una dintre putinele din zona pe care Adele le-a achizitionat in ultimii ani. Ea a investit in cel putin trei case de peste 30 de milioane de dolari in Beverly Hills.

Vedeta va achita probabil imprumutul in urmatoarele luni. Se preconizeaza ca ea sa castige 48 de milioane de dolari pentru turneul ei de concerte amanat, care va fi reluat in noiembrie.

Adele si Rich Paul

Cum arata iubita lui Timati fara filtre si photoshop! Oksana Samoilova a dat-o de gol: „Este complet diferita” - FOTO

Articole din aceeasi categorie