20.09.2023
Adela Popescu isi vede visul cu ochii! Vestea cea mare data de artista, in urma cu scurt timp

Adela Popescu este in culmea fericirii, deoarece, dupa o lunga asteptare, isi vede visul cum devine realitate. Usor, usor, totul va fi gata si le-a impartasit si fanilor care este motivul bucuriei sale. 

Adela Popescu este foarte aproape de a-si indeplini un mare vis. Dupa ce si-a cumparat un apartament la mare si o casa de vis la Bucuresti, Adela Popescu mai bifeaza inca o locuinta, dar nu oriunde, ci in locul in care a copilarit.

Adela Popescu isi construieste o casa la Susani, locul copilariei, unde se retrage de cateva ori pe an. Prezentatoarea asteapta cu sufletul la gura ca noua locuinta sa fie gata pentru a o primi, alaturi de sot si de cei trei copii.

Casa nu va fi una deloc complexa sau impozanta, tocmai pentru a pastra simplitatea si frumusetea locului de la tara, unde a crescut si unde revine de fiecare data cand isi doreste sa aiba parte de liniste. Adela viseaza, deja, cu ochii deschisi la momentul in care, de pe terasa, va admira apusul, bucurandu-se de tot ceea ce ii ofera simplitatea locului natal.

„Au intrat buldozerele unde vrem sa construim casa de la Susani. Asadar a inceput proiectul. A inceput treaba si sunt foarte fericita. In fiecare seara adorm imaginandu-mi cum va fi. 

Va fi o casa foarte frumoasa, cu obloane din lemn, cu piatra, toata viata am visat la o casa din piatra. Nu va fi foarte mare, dar va avea o terasa foarte mare, casa e cumva pozitionata pe un delulet, care vede un alt delulet si apusul. Sunt fericita ca in sfarsit se intampla, mai e putin”, a povestit Adela, pe contul ei de Instagram.

Cu toate acestea, aceasta trebuie sa mai treaca de unele incercari, caci nu s-a decis in ceea ce priveste stilul in care va fi construita si nici in ceea ce priveste „imparteala, cu etaj, fara etaj”. Cert este ca Adela stie ca aceasta va fi „visurilor” ei, cu „geamuri mari, dar si cu obloane”, asa cum a vazut, in urma cu ceva timp, intr-o fotografie. 

Articole din aceeasi categorie