24.06.2020
Adela Popescu are probleme de sanatate si a fost internata la spital. „Medicii spera sa nu fie nevoie de o interventie chirurgicala”

Dupa ce ieri a lipsit de la filmarile emisiunii Vorbeste Lumea, unde este prezentatoare, Adela Popescu a decis sa spuna ce i s-a intamplat si de ce este internata la spital. 

Prin intermediul retelelor de socializare, Adela Popescu a declarat:„De vreo patru zile ma durea foarte tare stomacul (…) m-am prezentat la urgenta si m-au internat pentru ca se pare ca am o infectie a intestinului”, a spus vedeta Pro TV.  

„In clipa aceasta mi se administreaza calmante, antibiotic si antiinflamatoare. Vedem dupa amiaza cum decurg lucrurile. Daca merg lucrurile bine, o sa am o medicatie acasa. Medicii nu stiu exact ce e acolo, mi s-a facut un CT si spera sa nu fie nevoie de o interventie chirurgicala.”, a adaugat actrita.  

Adela a dorit sa dezminta zvonurile conform carora ar fi infectata cu noul coronavirus: „Protocolul, atunci cand te interneaza in spital, este sa iti faca automat un test covid si rezultatul acestuia s-a dovedit a fi negativ.”  

Colegii de platou ai vedetei TV, dar si telespectatorii si-au manifestat ingrijorarea fata de starea de sanatate a artistei si i-au urat insonatosire grabnica.

Sursa foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie