23.02.2021
Adela Popescu a trecut prin momente „teribile” in timpul in care filma telenovele - VIDEO

Invitata in podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Adela Popescu (34 de ani) a vorbit despre cariera si familia ei, despre ce fel de mama este si despre relatia cu sotul ei, Radu Valcan (44 de ani).

Adela Popescu a trecut prin momente „teribile” in timpul in care filma telenovele

„Chiar am fost la terapeuti. A fost o perioada cand munceam foarte mult si personajele astea pe care le interpretam eu, protagoniste, erau incercate de viata. Ai tot felul de drame. Toate vin spre tine, dar tu reusesti sa ajungi unde trebuie.

Ei, si am trecut prin tot felul de personaje carora le murisera parintii, copiii, erau inselati si-asa mai departe. Eu nu filmam trei luni. Filmam un an un serial, luam pauza o luna, doua, apoi alt serial. 11-12 ani s-a intamplat asta.

Cand creierul tau primeste doar imagini groaznice cum ar fi ca ti-ai ingropat familia si asa mai departe, ca sa ajungi la lacrimi, zice: «Bai, dar e nasol prin ce treci tu». Subconstientul tau nu mai face diferenta.”

Adela Popescu: „Au fost luni in care nu puteam sa dorm deloc, deloc'

„Tu ti-ai imaginat cu toata fiinta ta niste momente groaznice, ca sa ajungi in starea aceea. Am avut perioade in care am avut anxietati destul de urate. Au fost luni in care nu puteam sa dorm deloc, deloc. Mi-era frica.

Mi-era frica sa inchid ochii. Sau mi-era frica de intuneric. Mi-era frica de multime, aveam agorafobie. Nu puteam sa fac dus cu usa inchisa. Dupa care m-am linistit pur si simplu.

La mine avea legatura cu oboseala cronica. Nu puteam sa ma odihnesc. Dupa ce am inceput sa ma odihnesc l-am cunoscut pe Radu. (…)

A fost teribil. [Dar] in cursul vietii, care a devenit mult mai linistita si mai calma, s-au reglat toate. (…) In momentul asta sunt mai echilibrata decat niciodata”, a declarat Adela Popescu.

La inceputul anului acesta, perechea a dezvaluit ca va mai avea un baietel. Cuplul mai are doi fii, Alexandru (4 ani) si Andrei (2 ani). „Reactia sotului meu a fost cea mai buna.

A zis: «Nu pot sa cred! O sa avem 4 copii». (…) Ai prins-o? Pentru ca si acesta este baiat, o sa mai facem unul pana va fi fetita”, a declarat prezentatoare TV in emisiunea Vorbeste Lumea.

Articole din aceeasi categorie