01.02.2024
Adda, mai fericita ca niciodata. Artista a facut o achizitie importanta, chiar in prima luna din an: „Am muncit de m-am cocosat”

Adda radiaza de fericire, deoarece a reusit sa isi indeplineasca in vis pe care il avea de ceva vreme. Artista a dat vestea cea mare pe retelele de socializare, in urma cu putin timp.

Adda si-a schimbat masina, dupa mai multa vreme in care a visat la ea. Cu toate acestea, artista sustine ca masina pe care si-o doreste foarte mult depaseste bugetul pe care il avea alocat pentru autoturism, dar se bucura de ceea ce a reusit sa achizitioneze.

Cu toate acestea, a dat de inteles ca si aceasta a fost o achizitie destul de costisitoare, deoarece a trebuit sa munceasca foarte mult pentru banii cu care a cumparat-o.

„Mi-am cumparat a doua masina a visurilor mele. Ca de prima, aia cea mai preferata, momentan n-am buget, desi stau bine pe rinichi. Tre’ sa-i pun nume si sa-i promit ca in ea nu voi arunca coji de banane si sticle de apa! O ador si o iubesc si o ador si o iubesc si am muncit pentru ea de m-am cocosat! Sunt fericita!”, a postat Adda, pe contul ei de Instagram.

In urma cu un an, Adda si sotul ei s-au mutat in casa noua, dupa o perioada destul de lunga de asteptare. Artista a recunoscut ca si ea si sotul ei au lucrat impreuna cu echipele de muncitori angajate, pentru a se asigura ca totul iese asa cum isi doresc.

Cei doi s-au implicat extrem de mult in construirea locuintei si nu doar din punct de vedere financiar. Constructia si mutarea in casa noua au reprezentat un real motiv de bucurie pentru cei doi, mai ales deoarece au venit dupa o perioada extrem de dificila pentru Adda.

Aceasta s-a luptat din greu cu boala de care sufera, iar realizarile de care s-a bucurat pe parcurs au ajutat-o sa aiba si mai multa putere, pentru a merge mai departe.

Articole din aceeasi categorie