05.11.2019
Acum sunt celebri, dar in trecut au lucrat la fast food. Afla despre ce celebritati este vorba!
Nu s-au bucurat mereu de succes, iar pana sa devina celebre, anumite vedete au fost nevoite sa-si castige existenta avand meserii complet diferite de cele care le-au adus popularitatea. Ele sunt vedetele care au lucrat la fast food inainte sa devina celebre.

Acum au aproape tot ce isi doresc: faima, masini scumpe, case de lux, dar pana sa ajunga in acest punct, mai multe vedete internationale au muncit din greu, punandu-se la dispozitia celor care astazi le asculta muzica sau le urmaresc la TV sau in cinematografe.

Au stat ore in sir in picioare, au vandut cartofi prajiti, burgeri, inghetata sau gogosi, dar nu s-au ferit sa recunoasca public acest lucru, chiar daca acum numele lor este pe buzele tuturor.

Perfecte.md iti propune o lista a catorva dintre celebritatile care au experimentat munca intr-un restaurant de tip fast food.

Eva Longoria, actrita americana. Ea a jucat rolul Gabriellei Solis din serialul de televiziune ,,ABC Desperate Housewives".

Brad Pitt, actor, producator de film si activist social american. Este laureat a unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de trei ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor, si inca de doua ori nominalizat la Oscar ca regizor, castigand o data premiul.

 Gwen Stefani, o cantareata americana, compozitoare, designer de moda si ocazional actrita. Stefani a debutat in anul 1992 ca solista a formatiei Ska No Doubt.

Jennifer Hudson, actrita, cantareata si textiera americana. Artista a devenit cunoscuta in anul 2004, in urma participarii la emisiunea-concurs ,,American Idol", unde s-a clasat pe locul al saselea, in timpul celui de-al treilea sezon al competitiei.

Pink, cantareata castigatoare a doua premii Grammy, care a devenit celebra in anul 2000 datorita albumului Can't Take Me Home. Al doilea ei album, Missundaztood a devenit cel mai bine vandut din cariera sa.

Madonna, supranumita „regina muzicii pop” este o cantareata americana, actrita, producatoare si compozitoare de muzica pop, castigatoare a sapte premii Grammy, laureata a doua Globului de Aur si autoare de carti.

Queen Latifah, actrita, cantareata, cantautoare, rapper, model, producator de televiziune si de muzica, comedianta si gazda de talk show.

Rachel McAdams, actrita canadiana.

Sharon Stone, actrita si producatoare americana de film.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie