19.05.2020
Acum este una dintre cele mai de succes femei din Moldova, trecutul ei este marcat insa de o cumplita drama: „Doar cand mi-au adus telefonul si verigheta celui care acum cateva ore inca era sotul meu, am inteles ca nu mai e..."

In prezent Diana Voevutki este un nume respectat in moda de la noi. Mereu, cu zambetul pe buze, si-a facut munca cu pasiune si dedicatie si a reusit sa-si construiasca din afacere un brand, lasand impresia ca totul i s-a dat foarte usor.

Citeste si : Drama unei indragite prezentatoare de la PRO TV. Fostul ei sot s-a sinucis

Accidentul care a zguduit intreaga tara zilele trecute a facut-o pe Diana sa retraiasca drama vietii ei si sa gaseasca forte s-o faca publica intr-o postare extrem de sincera pe Facebook.

„...Citesc stirile despre accidentul cumplit de acum doua zile, si, tot mai mult, ma gandesc ca cei ce au plecat- sunt plecati. Nu mai putem face nimic pentru ei, din pacate. Dar cine se gandeste la cei ramasi? Apropiati? Copii? Sotie?..

Auzisem ca soferul avea credite, familie- pe umerii cui ele raman? Pentru ca in justitia din R.Moldova eu nu cred. De 13 ani nu cred..

..Era 6 ianuarie, Ajun de Craciun pe rit vechi. Eu pregatisem ceva deserturi si, cu Bogdan de 10 luni pe picioare, imi asteptam sotul de la munca. Era designer de mobila si interior si plecase in afara orasului, in Anenii-Noi, la un obiect. Urma sa mergem in ospetie si il tot sunam nerabdatoare, dar el imi respingea intruna apelurile.

Pana la urma, mi-a raspuns o voce necunoscuta de barbat. Mi-a zis „Boris nu mai este. A murit”- si a inchis..

..Am inceput sa rad in isterie- Bogdan ma privea speriat. Nu am crezut. Nu am crezut nici cand m-au sunat prietenii, nici cand au dat toti buzna in apartament, si nici cand cei veniti vorbeau in soapta, privindu-ma. Nu am crezut. Doar cand mi-au adus telefonul si verigheta celui care acum cateva ore inca era sotul meu, am inteles ca nu mai e.. in urma unui accident cumplit, a pierdut in fata mortii. A murit doar el, soferul s-a ales cu cateva zgariieturi.. Avea doar 28 ani si o viata intreaga inainte...

Cana de pe masa mai pastra caldura degetelor omului care, fara voia lui, ma lasase singura. Singura!!! Cui? Nici nu stiam..

..In toata galagia din casa, imi auzeam doar bataile din tample. Ma durea. Totul. Priveam la usa de la balcon ca la o scapare. Scapare de durere, neputinta si.. singuratate.

N-am gasit curaj, nu. N-am putut sa fac acest pas. Sau.. a avut el grija sa nu il fac..

Eu cred ca putini dintre voi isi imagineaza ce simte o femeie, ramasa fara bani, umar barbatesc si sustinere alaturi. Cu un copil care il cauta pe tatal sau in multime si priveste cu o invidie vadita la alti tati. Si ce simte o mama care nu poate oferi toate astea. Cand ramine cu datorii, probleme nerezolvate si din rasputeri incearca sa ascunda lacrimile de copiii sai. Ca ei sa creada ca nu e pierdut totul. Si ca viata.. e minunata. Fara tata, da, dar viata continua.

Ah, si ce spuneam eu de dreptate?

Daca tot va pare putin ce am povestit mai sus, va spun ca femeia trece si prin “farmecul” unui sistem judiciar. Da nas in nas cu omul care i-a spart in cioburi viata, suporta umilinta de a explica ce si cum simte, repeta de zeci de ori povestea si o tot trece prin ea. Iar si iar. Pana ajunge sa o recite ca pe o poezie invatata pe de rost..

Eu abia la judecata am aflat ce e aia aroganta. Eu, fetita de 23 ani, cu ochii pustiiti de amar, cu un copil in brate, cerseam dreptate. Cazul meu se plimba din instanta in instanta, am demonstrat ( da, demonstrat! ) ca am suferit un prejudiciu moral pentru ca am ramas vaduva si ca copilul meu e orfan de tata. Pana la urma, “ucigasul” unui om nici macar nu s-a obosit sa ma intrebe cum traiesc. M-a invinuit in instanta ca vreau sa ma imbogatesc pe seama lui. Ca el are doi copii minori si nu are bani sa imi intretina si copilul meu..

A primit 3 ani. Cu suspendare. De la compania de asigurari - o masina nou-nouta. Eu pe hartie - 108 mii lei si o soarta distrusa. Banii asa si au ramas pe hartie, viata mea - adunata din ce a mai ramas..

Istoria asta nu e doar despre mine. E despre multi alti oameni care au ramas cu o dreptate facuta doar pe hartie. Dar si despre sistemul care nu iti ofera nimic. NIMIC. Un nimic mare si gras. Pe care il bagi in buzunar si mergi mai departe, descurcandu-te cu fortele proprii.

P.S. Eroul principal, cel plin de aere, care la scurt timp dupa ce a curmat viata unui om in accident si l-a lasat sa zaca in iarba, posta fotografii cu berea si tigara in mina, facand-ul pe smecherul, se numeste Roman Buruian. Are in jur de 40-42 de ani. Daca il cunoaste cineva - transmiteti-i ca Dumnezeu pe toate le asaza la timpul lor, conform faptelor noastre. Si bune, si rele...”

Diana a reusit sa-si refaca viata alaturi de Mihai Sova, cu care au impreuna o fetita, dar mariajul lor nu a durat si acum isi creste singura cei doi copii.

Citeste si : Diana Voevutki a inceput anul 2020 cu dreptul. „Este ceea ce mi-am dorit de foarte mult timp. Este un pas important in viata mea...”

Citeste si : Fosta solista a trupei Via-Gra - declaratii uimitoare despre Konstantin Meladze: „Ne manipula foarte dur nu ca pe artiste, dar ca pe femei.”

Surse foto: Goggle.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie