10.06.2020
Actrita Sofia Vergara si-a procurat o noua casa. Iata in ce lux traieste acum diva impreuna cu sotul sau

Se pare ca perioada de autoizolare i-a facut pe Sofia Vergara si pe Joe Manganiello sa-si doreasca schimbari in viata lor. Sotii si-au procurat recent o alta locuinta in orasul Los Angeles. Pretul acesteia nu este deloc mic.

Citeste si : Sofia Vergara, despre cel mai mare complex al ei: "Simteam ca arat ca o bunicuta"

Actorii s-au mutat de curand in casa lor, localizata in una dintre cele mai bogate zone din Los Angeles - Beverly Park, scrie Dailymail.co.uk.

Vila este construita in stil toscan si ar data din anul 1999. Pe langa cladirea incapatoare, exista si un spatiu liber de 1,579 de metri patrati si cateva hectare de pamant.

Interiorul locuintei este destul de mare. Aceasta are sase camere de baie, zece dormitoare si un home-cinema. In curte mai este o pensiune pentru oaspeti si o cabana cu piscina.

Pretul pe care l-au achitat sotii pentru acest lux este de 26 milioane de dolari.

Tot Dailymail.co.uk a scris ca vecinii Sofiei si a lui Joe sunt Sylvester Stallone, Mark Wahlberg, Denzel Washington si Eddie Murphy. 

Sofia Vergara si Joe Manganiello s-au casatorit acum cinci ani. Cei doi au spus „Da” in fata a 400 de invitati, inclusiv actori si oameni celebri din SUA.

Citeste si : Puternica, sexy si dezbracata! Sofia Vergara si-a aratat corpul, in toata splendoarea, intr-un pictorial fierbinte - FOTO

Sursa foto: Google.com, Dailymail.co.uk

Articole din aceeasi categorie