06.11.2019
Actrita din Harry Potter, Emma Watson, n-are nevoie de barbat. „Sunt foarte fericita pentru ca sunt singura”
Emma Watson, care a facut cariera in seria „Harry Potter” cu rolul Hermione Granger, se apropie de 30 de ani, varsta de care nu se sperie.

Actrita britanica, nascuta la Paris, a oferit un interviu revistei Vogue, in care vorbeste despre „criza” femeilor la varsta de mijloc. Emma Watson a dezvaluit ca nu se sperie deloc ca va schimba prefixul, in aprilie anul viitor, fiindca nu e niciodata prea tarziu pentru lucrurile care conteaza in viata.

„De ce face toata lumea atata caz despre varsta de 30 de ani? Nu e mare branza (...) Sunt fericita de una singura. E clar o propaganda. Mi-a luat mult timp, dar sunt foarte fericita ca sunt singura. Eu il numesc un parteneriat cu mine insami”, spune actrita pentru sursa citata.

Actrita britanica a avut relatii scurte cu barbati mai putini cunoscuti. Ultimul ei iubit, Dominic Piazza, i-a tinut companie o luna. Emma Watson i-a mai avut ca parteneri pe Brendan Iribe, un programator de jocuri online, si actorul Tom Felton, alaturi de care a jucat in Harry Potter.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie