28.07.2020
Actrita Aishwarya Rai si fiica ei, diagnosticate cu COVID-19, s-au insanatosit

Actrita indiana Aishwarya Rai Bachchan si fiica ei de opt ani, Aaradhya, infectate cu COVID-19, s-au insanatosit si au parasit dupa zece zile spitalul in care au fost internate, a anuntat pe Twitter sotul ei, actorul Abhishek Bachchan, relateaza Reuters.

Abhishek Bachchan si tatal sau, renumitul actor Amitabh Bachchan, in varsta de 77 de ani, inca se recupereaza in urma bolii provocate de noul coronavirus si raman internati intr-un spital din Mumbai.

Citeste si :  Actrita Aishwarya Rai Bachchan, diagnosticata cu Covid-19, spitalizata de urgenta. Sotul ei este si el internat

„Din fericire, Aishwarya si Aaradhya au fost testate negativ pentru coronavirus si au fost externate din spital. Acum vor merge acasa. Eu si tatal meu ramanem in spital sub ingrijirea personalului medical”, a spus el intr-un mesaj pe Twitter.

Amitabh Bachchan si fiul sau au fost testati pozitiv pe 11 iulie. Rai si Aaradhya au fost testate pozitiv o zi mai tarziu, insa au fost internate in spital abia pe 17 iulie, dupa ce au dezvoltat simptome, a raportat presa locala.

Citeste si :  Aishwarya Rai si fiica ei, Aaradhya, s-au infectat cu noul tip de coronavirus

Aishwarya Rai, 46 de ani, a jucat in numeroase filme produse la Bollywood si Hollywood si este ambasador al catorva marci internationale, precum L’Oreal. Sotul ei Abhishek, 44 de ani, a aparut in filme produse la Bollywood si a jucat recent intr-o serie care a fost lansata pe platforma de streaming Amazon, Prime Video.

India, care numara 1,3 miliarde de locuitori, a inregistrat peste 1,4 milioane de contagieri cu noul coronavirus, fiind a treia tara din lume ca numar de cazuri, dupa Statele Unite si Brazilia. In India au fost raportate pana in prezent aproximativ 3.000 de decese de COVID-19.

Sursa foto: Profimedia

Articole din aceeasi categorie