12.01.2021
A vandut totul si a facut inconjurul lumii! Afla povestea unei moldovence, stabilita la Paris, care ia lumea la pas, pentru a doua oara: „Am calculat ca trebuie sa ma incadrez in 30 de euro zilnic...”

A vandut tot ce avea mai de pret, a cumparat cel mai ieftin bilet de avion si a plecat in lumea mare. Este povestea Nataliei Ciobanu, o moldoveanca stabilita la Paris, care acum un an a pornit in aventura vietii ei.

Citeste si :  La sase luni dupa moartea Nayei Rivera, casa actritei a fost scoasa la vanzare

Natalia Ciobanu si-a vandut masina, bijuteriile, a mai adaugat ceva banuti si a pornit la drum, iar prima destinatie a fost Argentina.

Nu e doar curajoasa, ci si puternica. Dovada este rucsacul de peste 13 kilograme pe care il duce in spate tanara. Dar, ce mai conteaza greutatile, atunci cand efortul depus iti este rasplatit din plin? „Cred ca cea mai mare provocare a fost urcarea pe Kilimanjaro”, spune Natalia.

Departe de casa, Natalia a descoperit o altfel de lume. Diferita, dar la fel de frumoasa.

Totusi, cea mai de pret virtute intalnita in lumea mare a fost omenia. Si chiar daca e pandemie, Natalia se pregateste deja pentru cea de-a doua calatorie in jurul lumii. De data aceasta, tanara vrea sa ajunga tocmai in America de Sud si Africa.

Citeste si :  Imagini fierbinti de pe iaht. Ce destinatie si-a ales Laura Vetty pentru vacanta alaturi de iubitul si fiica ei

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie