11.02.2021
„A trebuit Anisoara Loghin sa fie gravida si eu sa ajung aici" Emilian Cretu, in premiera la emisiunea O Seara Perfecta, de la PRO TV

Unii il admira, altii il judeca insa nu exista moldovean care sa nu il cunoasca pe Emilian Cretu. Actorul a fost in premiera invitat la O Seara Perfecta.

Citeste si :  Nu i-a venit sa creada cand si-a vazut copiii pentru prima data. Istoria unei mame care a adus pe lume cei mai neobisnuiti gemeni. Relatia lor este deosebita

Intors recent din Egipt, unde s-a odihnit impreuna cu sora si cativa prieteni, Emilian spune ca nu a visat niciodata sa ajunga sa se odihneasca acolo. „Nu mi-am dorit niciodata sa ajung in Egipt. Din cauza pandemiei, in acest an am fost o singura data in Turcia si zic hai in Egipt sa vedem camilele. Acolo ne-am intalnit si cu alti moldoveni, fani de-ai mei...Deseori cand fac poze cu fanii bineinteles este o placere, dar sunt unele momente cand tu deja nu mai poti ca ei sunt multi. Am decis ca o sa fie un alfabet al pozelor...In Egipt mi-a placut foarte mult lumea subacvatica, lumea marina pentru ca am vrut sa fac diving, mi-am dorit. Am intrat in apa, m-a apucat o panica de parca eram o fata mare de 17 ani. Piramidele sunt extraordinar de frumoase. Noi cand auzim de piramide, ca sunt foarte frumoase si sunt una dintre cele sapte minuni ale lumii, dar in fata lor este de fapt orasul, care este dezastruos, ruine si oamenii traiesc in ruinele alea, e foarte murdar, am prins si un mort acolo.”

Cat despre Nina, sora lui care este si ea destul de populara in mediul online, Emilian spune: „Ea este o persoana introverta si nu vrea sa devina foarta populara. Ei nu ii place sa mearga la interviuri, nu ii place sa faca poze cu nimeni. Ea sta bine in banca ei si este un lucru normal si firesc.”

Priveste interviul in intregime si afla care este atitudinea actorului fata de TikTok, care au fost primii bani facuti pe Instagram, dar si despre dragostea actorului pentru satul sau natal, Negureni.

Citeste si :  Au fost publicate fotografiile lui Aleksandr Lukashenko, fara mustati si in uniforma militara
Articole din aceeasi categorie