22.02.2021
A stralucit pe scena la propriu si la figurat: „Tu meritai o editie speciala!”. Ce s-a intamplat cand a inceput sa cante

Raluca Raducanu a stralucit la propriu si la figurat, iar numarul ei a fost spectaculos.

Este din Ploiesti, dar locuieste in Bucuresti de zece ani si canta ca instrumentist la evenimente private.

Raluca canta de mica, asa ca tatal ei, care era chitarist, a inscris-o la Liceul de Arta din Ploiesti pentru a studia vioara. Desi ura sa cante la vioara, Raluca a continuat studiile si a reusit sa termine Conservatorul din Bucuresti, specializata pe acest intrument.

A avut colaborari de lunga durata cu Filarmonica din Bucuresti si cu Opera Comica, insa ii place mai mult sa fie singura pe scena. A inceput sa interpreteze piese clasice sau moderne dupa propriul ei stil. Acum canta la evenimente private si are un venit stabil. 

A inceput sa cante la evenimente private, deoarece a fost nevoita sa-si ajute financiar familia. In 2004, tatal sau a murit intr-un accident de masina, asa ca singura sursa de venit a familiei a disparut. 

Are un frate in varsta de 42 de ani extrem de bolnav. Are o forma avansata de autism si probleme cu rinichii, face dializa la doua zile. Nu au reusit sa-l puna pe lista de transplant, caci acesta are multe alte comorbiditati.

Din 2014, Raluca munceste din rasputeri sa-si poata ajuta familia financiar si se mandreste ca pana acum a reusit.

Articole din aceeasi categorie