04.01.2024
A renuntat la Dubai si a petrecut la Gura Humorului! Cum a intrat Cristina Spatar in noul an

Cristina Spatar a ales sa petreaca un sfarsit de an in familie pentru ca acolo se simte cel mai bine.

Regina R&B-ului avea planuri mari pentru Revelion si ar fi trebuit sa mearga cu sotul ei la Dubai. Au intervenit insa cateva schimbari pe ultima suta de metri asa ca artista a ajuns la Gura Humorului, alaturi de sotul ei, omul de afaceri Vicentiu Mocanu, candidatul AUR pentru Primaria Ramnicu Valcea. Si pentru ca sora ei a ajuns acasa din Italia, iar familia s-a intregit, Cristina Spatar a avut-o si pe ea alaturi la Revelionul magic petrecut in Bucovina. A fost un Revelion cu muzica romaneasca, hore, s-au jucat ursul, capra, s-au cantat colinde, s-a sorcovit, s-a spus Plugusorul, s-a mancat bine si s-au distrat cu totii, pentru ca se poate face asta si in Romania.

WhatsApp Image 2024-01-04 at 11.22.50 (2)

„Am intrat in noul an de la Gura Humorului. A fost o petrecere in stil traditional, atipica fata de ceea ce facem noi de obicei, cu vitel si purcelusi la protap, mancare romaneasca multa si buna, deja imi este frica sa ma urc pe cantar. M-am bucurat sa am familia alaturi, pe sotul meu care a fost alaturi de George Simion si Revelionul AUR organizat aici, in Bucovina. Sora mea, Narcisa m-a insotit, am fost impreuna, ne asteapta de altfel si multe proiecte frumoase impreuna. Ma bucur ca am reusit sa mergem si la Manastirea Moldovita unde a fost foarte frumos! Am petrecut timp de calitate in familie si asta a fost cel mai important pentru ca ne-am incarcat pentru ce ne asteapta in noul an. Urmeaza multe planuri si proiecte frumoase! Va dorim tuturor La multi ani si sa aveti un an bun, prosper, sanatos si frumos! Sa va fie bine!", a spus Cristina Spatar.

WhatsApp Image 2024-01-04 at 11.22.50

Regina R&B-ului este fericita pentru ca anul acesta, incepand din luna ianuarie, urmeaza sa lanseze piese noi si sa se concentreze pe cariera sa artistica care se va dezvolta in cel mai frumos mod posibil.

WhatsApp Image 2024-01-04 at 11.22.51 (2)

Urmeaza multe evenimente frumoase pentru Cristina Spatar iar piesele noi sunt deja pregatite in studioul de inregistrari. Cristina Spatar incearca sa imbine armonios viata de familie cu cea artistica si deocamdata se sincronizeaza de minune. Ceea ce va urma insa pentru artista se anunta a fi spectaculos! Surprizele vor fi dezvaluite pe parcurs.

WhatsApp Image 2024-01-04 at 11.22.52 (1)
Articole din aceeasi categorie