16.09.2020
A recunoscut! Una dintre cele mai admirate vedete din lume consuma droguri. „Nimeni nu stie, asa ca este pentru prima oara cand vorbesc despre asta”.

Kendall Jenner, in varsta de 24 de ani, este un model de succes, de renume mondial si este un idol pentru multe tinere din toata lumea.  

Kendall Jenner si sora sa, Kourtney Kardashian, au fost invitate la podcastul Sibling Revelry, gazda caruia este actrita Kate Hudson si fratele sau, Oliver Hudson. Cele doua au facut o serie de dezvaluiri personale, iar popularul model Kendall Jenner s-a deschis fanilor ei dintr-o parte complet diferita.

In timpul conversatiei, s-a dovedit ca vedeta fumeaza in mod regulat marijuana. Kendall a fost indemnata la o astfel de confesiune de sora ei Kourtney, care, la intrebarea gazdei daca cineva din familia lor consuma droguri, a raspuns ca este Kendall. La randul sau, modelul a confirmat cuvintele surorii sale.  „Fumez marijuana. Nimeni nu stie, asa ca este pentru prima oara cand vorbesc despre asta”.

Kendall nu este primul membru al familiei Kardashian care a marturisit ca are o dependenta de droguri. In cadrul reality show-ului „Keeping Up With the Kardashians”, Kim Kardashian, in varsta de 38 de ani, a dezvaluit ca se afla sub influenta drogurilor cand s-a casatorit cu producatorul muzical, Damon Thomas in 2000. „Am luat ecstasy si m-am casatorit. Am mai luat o data, si am facut inregistrarea sexy”, a marturisit Kim.

Citeste si :  O intreaga istorie a luat sfarsit! Reality Show-ul clanului Kardashian se incheie, dupa 14 ani de difuzare

In California, marijuana este legala pentru cumparare si pentru uz recreativ, cu conditia sa aveti peste 21 de ani, desi este ilegal sa se consume, sa se fumeze si sa se manance canabis in public.

Surse foto: Instagram, Getty

Articole din aceeasi categorie