01.04.2024
A primit cadoul mult dorit! Ce surpriză i-au pregătit bunicii Milissei Gologan: „Nu știam cum să-mi conving părinții” - VIDEO

Flori, daruri și multe felicitări. Milissa Gologan a împlinit 15 ani. Care e cadoul pe care și l-a dorit de mult timp fiica cea mare a actorilor Daniela Burlaca şi Iurie Gologan, dar şi cine a fost la eveniment, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„În primul rând, ziua mea a început la 12 noaptea când foarte mulți prieteni de-ai mei dragi au venit și m-au felicitat. De dimineață m-am trezit cu părinții alături, cu surioara mea mai mică. Toată ziua cu dispoziție bună”, a spus Milissa Gologan, elevă.

„Ne trăim momentele și încercăm să transmitem și copiilor noștri exemple demne de urmat”, a menționat Daniela Burlaca. „Sărbătoarea asta este despre trecerea timpului. Mă sperie că am o fată atât de mare”, a adăugat Iurie Gologan.

Milissa Gologan și Salma-Maria, surioara ei mai mică, au purtat ținute identice la eveniment. „Salma pentru mine este o schimbare pe care mi-au adus-o părinții. Mă simt mult mai responsabilă, mult mai matură. Ceea ce ține de relația mea cu ea, este una foarte frumoasă”, a notat sărbătorita.

Emilian Crețu s-a mutat la casă nouă! Cum arată primul etaj al locuinței - VIDEO

Milissa Gologan a spus și ce-și dorește cel mai mult la 15 ani: „Pe lângă lucrurile materiale, îmi doresc să fiu sănotoasă și să am mereu oamenii dragi lângă mine”.

Emoţionată până la lacrimi, Milissa a primit surpriza cea mare din partea bunicilor. „Este un cadou pe care l-am vrut foarte, foarte mult. Nu știam cum să-mi conving părinții. Un apple watch”, a spus Milissa Gologan.

„Mă simt fericită de când ea s-a născut, este prima noastră nepoțică. Suntem ca două prietene”, a recunoscut Ludmila Burlaca, bunica.

A moştenit talentul de la părinţi! La doar 15 ani, Milissa joacă deja în 4 piese de teatru.

Ce relație are Milissa Gologan cu mama sa, Daniela Burlaca: „Am început să...” - VIDEO

„Noi ne bucurăm foarte mult de evoluția ei. Milissa este despre trecerea timpului. Îi doresc să trăiască fiecare clipă pe măsura vârstei pe care o are”, a spus Roman Burlaca, regizor.

La petrecerea Milissei au venit şi cele mai bune prietene. 

Articole din aceeasi categorie