10.02.2020
A primit al doilea Golden Buzz din acest sezon la „Romanii au talent”. Cine este Gennady Tkachenko-Papizh si cu ce a fascinat juratii
Vineri, mai multi concurenti de la „Romanii au talent” au facut senzatie prin prestatiile lor. Este si cazul lui Gennady Tkachenko-Papizh din Ucraina.
Acesta a uimit membrii juriului prin talentul sau unic, mostenit inca din frageda copilarie. Nascut in Ucraina, orasul Kolomiya, de mic era fascinat de suflul vantului, ce se auzea printre gaurile din gard. De profesie este actor, iar abilitatea de a imita diverse sunete a venit de la pasarile care ciripesc, de la sunetul apei sau de la sunetele insectelor, cel putin asa a mentionat artistul in cadrul prezentarii sale de la ProTV.
Citeste si: Spectacol la „Romanii au talent”! La doar 4 anisori, Vlad Ciobanu din Chisinau a uimit juratii cu prestatia sa
In urma prestatiei sale de exceptie, Pavel Bartos si Smiley au ramas fara cuvinte si i-au oferit un Golden Buzz, concurentului din Ucraina. Astfel, i s-a acordat sansa de a participa direct in semifinale. 
Imitatorul de sunete, Gennady Tkachenko-Papizh nu participa pentru intaia oara la concursuri de acest fel. El a fost finalist la Ukraines Got Talent, a primit Golden Buzz la Georgias Got Talent, la Das Supertalent (Germania) si la Britains Got Talent – The Champions.
Sursa foto: YouTube.com
Articole din aceeasi categorie