19.11.2020
A mancat un macaron si a simtit pentru prima data miscarile bebelusului! Cum decurge sarcina, cand a initiat blogul culinar si cine o incurajeaza in tot ceea ce face pe Valeria Turcan

Valeria Turcan este autoarea blogului „Valerie’s Food”, dar de curand si o frumoasa graviduta.

Citeste si :  Nina Cretu - escapada de o zi! Ce destinatie a ales si alaturi de cine se odihneste frumoasa basarabeanca 

Intr-un reportaj din cadrul emisiunii iSanatate, Valeria de la Valerie’s Food a povestit mai multe despre cea mai frumoasa perioada din viata sa, cum decurge sarcina si ce schimbari au loc in viata ei, de cand a aflat ca este insarcinata.

„Eu de fire mea sunt o persoana foarte atenta. Si da, au fost primele miscari puternice cand le-am simtit am fost mega fericita si am mancat in ziua ceea un macaron. Odata ce l-am mancat am simtit primele palituri, eram cu prietena mea si am strigat in gura mare. Da iata asa am simtit si am impartit bucuria nu cu tatal copilului dar cu prietena mea.“, povesteste Valeria.

Bloggerita va fi mamica de baietel, insa a marturisit ca ii este frica sa aiba un fiu. „Odata ce am aflat ca este baiat am fost desigur foarte fericiti dar mi-i frica sa am un baiat, pentru ca nu am idee cum se ingrijesc baietei.”

Pentru a afla intreaga istorioara, nu rata emisiunea iSanatate de la ora 11:00, la PRO TV, dar si pe  isanatate.protv.md

Citeste si :  Natalia Gordienko e gravida? „Mie sarcina mi se potriveste.”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie