22.02.2021
A lasat tinutele elegante si a imbracat un costum sport. Cum si-a petrecut weekend-ul Maia Sandu

Presedintele, Maia Sandu, a postat pe Instagram o fotografie in care apare imbracata intr-un costum sport in descrierea careia a scris ca asa isi petrece weekend-ul, si anume in sanul naturii. 

"Eu azi am reusit sa petrec timp in aer liber. Voi cum va odihniti duminica?", se arata in mesajul publicat pe Instagram. 

Maia Sandu a aparut in storyurile de pe pagina de Instagram a celebrei actrite Jennifer Aniston: „Imputerniceste femeile si schimba lumea.”

Sefa statului a imbract un costum sport de culoare neagra, o caciula de aceeasi culoare, dar si adidasi de culoare cafenie. 

Stil si rafinament! Aceste cuvinte o descriu pe Maia Sandu. Ce tinuta a ales Presedintele Republicii Moldova la intalnirea cu omologul sau francez, Emmanuel Macron

Presedinta n-a specificat unde anume se afla.

Anterior, in cadrul unui interviu, Maia Sandu a povestit despre locurile copilariei sale si cat de mult s-au schimbat acum. „In jurul satului erau vreo cinci lacuri si o padure destul de mare. Este o mare diferenta, in special ce tine de numarul de oameni. Atunci erau mult mai multi oameni, mult mai multi copii. Acum mergi satul pe jos dintr-o parte in alta si poti sa nu intalnesti un om pe strada si e foarte trist. Depopularea satelor este un lucru care se intampla si in satul meu natal.”

Totodata, sefa statului a povestit ca parintii ei n-au pus niciodata accent pe lucruri materiale: "Ce tine de partea cu mancarea nu erau niciodata probleme. Aveam gaini in curte, o vaca, purcei. Atunci nu era la moda sa-ti cumperi haine care arata bine. Asa era pe timpul sovietic. Erau care incercau sa-si cumpere, dar parintii mei nu le considerau aceste lucruri importante. Am crescut dupa moda perioadei sovietice".

Maia Sandu a fost investita in functie la 24 decembrie. Ea a castigat alegerile prezidentiale din 1 noiembrie.

In costum de culoare fucsia, palton mov si totusi eleganta. Tinuta pe care Maia Sandu a purtat-o la intalnirea cu presedintele ucrainean, Vladimir Zelenski

Articole din aceeasi categorie