28.07.2020
A fost si scheletic, si supraponderal. La 50 de ani, Matthew McConaughey arata ca si cum ar fi sculptat

Matthew McConaughey a fost desemnat in 2005 „cel mai sexy barbat in viata”, insa ar putea la fel de bine sa primeasca acest titlu si in 2020.

In varsta de 50 de ani, actorul castigator de Oscar arata impresionant. Dupa ce in ultimii 10 ani a trecut printr-o multime de transformari fizice de dragul cinematografiei, Matthew McConaughey a revenit la look-ul care l-a cosacrat, adica arata perfect.

Citeste si :  Smiley a implinit 37 de ani! Ce mesaj emotionant i-a scris iubita sa

Actorul a fost surprins pe o ambarcatiune in Hawaii alaturi de sotia sa, iar fanii au fost impresionati de fizicul acestuia. Se vede ca si-a reluat vechile obiceiuri – face mult sport si s-a umplut de muschi.

Imbracat intr-un slip rosu, acesta nu a observat ca paparazzii il fotografiaza din toate unghiurile.

Dintre toate transformarile sale fizice, cea mai dramatica i-a adus si un premiu Oscar. Pentru rolul din Dallas Buyers Club acesta ajunsese la o silueta scheletica.

„Este prima data in cariera in care pierd bani, fara gluma. Am refuzat orice rol timp de 2 ani pana a aparut acest film", spunea actorul intr-un material pentru Variety.

Matthew McConaughey si-a reinventat total cariera in 2013, iar fanii sai au numit aceasta perioada drept „McConaissance". Actorul si-a cladit o cariera de peste doua decenii cu filme de comedie sau actiune si in toate a reusit sa se remarce. A simtit  totusi nevoia de o schimbare. Doi ani a refuzat orice rol asemanator cu cele precedente si a pornit in cautarea rolului unei vieti. Si l-a gasit dupa ce producatorii i-au oferit rolul principal in drama Dallas Buyers Club, in regia lui Jean Marc Valle, despre lumea bolnavilor de SIDA in anii '80.

Timp de un deceniu, criticii nu l-au luat foarte in serios, fiind considerat un actor atragator, care impresiona cu fizicul sau, dar fara sa ofere roluri grele.

Citeste si :  Chandler din Friends, din ce in ce mai devastat. Ultimele imagini cu Matthew Perry i-au socat pe fani - abia se tine pe picioare

Sursa foto: PROFIMEDIA

Articole din aceeasi categorie