10.05.2024
A aflat că o înșală iubitul, după ce și-a activat din greșeală o funcție pe iPhone

O tânără a dezvăluit cum și-a prins iubitul în flagrant folosind funcția „live” pe de iPhone-ul său - ceea ce a dezvăluit un video cu o altă fată căzând în patul „gol” al bărbatului.

Influencerița Serena Kerrigan (27 de ani), care apare în reality show-ul MTV „Siesta Key”, a postat pe contul său de Tik Tok imagini în care iubitul ei îi arăta patul lui, proaspăt făcut, doar că iPhone-ul său a captat, de asemenea, și femeia care cădea pe spate în așternuturi.

„Când tipul cu care te vezi spune că îi este dor de tine, dar apoi tu dai click pe live photo”, a comentat tânăra înșelată, adăugând: „Se pare că ai companie”.

Hailey Bieber este însărcinată și are deja o burtică proeminentă. Modelul și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți - FOTO/VIDEO

Funcția de live photo, care este standard pe multe dintre modele, captează 1.5 secunde de imagine înainte și după ce o fotografie este făcută.

În cazul iubitului Serenei, telefonul a captat o femeie blondă căzând pe spate, chiar pe patul său proaspăt făcut, în momentul în care acesta trimitea poza prietenei sale.

Horoscop 10 mai 2024. Zodia care aşteaptă o sumă mare de bani; astăzi nu este bine să vă împrumutaţi

Deloc surprinzător, video-ul s-a viralizat, adunând mai bine de 7,1 milioane de vizualizări și 1,3 milioane de like-uri.  

Articole din aceeasi categorie