13.01.2020
9 cazuri in care Meghan Markle n-a dat doi bani pe protocolul regal
Scandalul urias iscat in Marea Britanie de „abdicarea” anuntata pe neasteptate de Printul Harry si sotia sa, Ducesa Meghan, a fost precedat in ultimii ani de cateva iesiri in decor ale americancei in ceea ce priveste respectarea regulilor impuse membrilor Familiei Regale.

Venita dintr-o alta lume, mai putin conservatoare, asa cum sunt englezii, actrita Meghan Markle (38 de ani) a fost mereu o „rebela” la Palatul Buckingham. Fara a sari calul, ea a reusit sa-si impuna personalitatea, fentand deseori protocoalele.

1. In 2017, la o luna dupa logodna, Meghan a petrecut Craciunul cu intreaga familie a lui Harry, lucru care nu se mai intamplase niciodata cu o logodnica (de exemplu, Kate a trebuit sa astepte nunta pentru a avea acest privilegiu).

2. De asemenea, inainte de a se casatori, lui Meghan ii erau interzise prezentele la anumite evenimente in numele Familiei Regale, dar cei doi au incalcat acest aspect la Comonwealth Youth Forum din aprilie 2018.

Image result for harry meghan commonwealth tour

3. La nunta, juramantul de credinta al lui Meghan Markle n-a inclus cuvantul „supunere” fata de sot, asa cum e traditia. La acest capitol, americanca le-a copiat pe Printesa Diana, dar si pe cumnata Kate, care au procedat la fel.

4. Cuplurile din Familia Regala britanica ezita sa-si arate afectiunea in public, lucru care nu i-a impiedicat pe Meghan si pe Harry sa recurga la gesturi tandre in vazul lumii, inclusiv cu saruturi.

Image result for harry meghan commonwealth tour

5. Meghan a aparut, la un moment, la un eveniment desfasurat la Londra fara inelul de logodna primit de la Harry, in contradictie cu regulile nescrise ale monarhiei britanice.

6. Ducii de Sussex au anuntat venirea pe lume a bebelusului Archie prin intermediul paginii de Twitter, fara sa mai astepte ceremonia traditionala din fata Palatului Buckingham.

Image result for harry meghan archie

7. Interactiunea directa cu fanii e evitata cat de mult posibil de cei care compun Familia Regala. Nu e si cazul lui Meghan, care n-a ezitat sa se apropie si chiar sa se imbratiseze cu admiratorii ei, in special, cu copiii.

8. Meghan a sfidat cu buna credinta protocoalele si cu modul de a-si strange parul intr-un coc lejer, lasand un aspect de usoara dezordine care nu e pe placul regalitatii britanice.

Image result for harry meghan

9. Nici stilul vestimentar al femeilor din Familia Regala britanica n-a fost pe placul lui Meghan. Cand a avut ocazia, ea a ignorat „indicatiile”, asa cum a fost atunci cand s-a imbracat din cap pana in picioare in negru (fara a fi la vreo inmormantare) sau cand a apelat la o pereche de pantaloni la moda (si nu la fusta sau rochie, cum ar fi trebuit). 

Image result for harry meghan

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie