25.01.2021
„43 - in pasaport, 30 - in suflet” De ziua sa de nastere, Vladimir Zelenski a publicat o fotografie in care isi etaleaza muschii perfect reliefati

De ziua sa de nastere, presedintele ucrainean Vladimir Zelenski a publicat o fotografie din sala de sport in care isi etaleaza muschii bine lucrati. El a mentionat ca la ai sai 43 de ani impliniti, se simte ca la 30. 

Citeste si :  Bill Gates a primit prima doza de vaccin impotriva Covid-19. Ce mesaj a transmis fondatorul Microsoft

Dis-de-dimineata seful statului ucrainean a distribuit pe pagina sa de Instagram o fotografie din sala de sport, in care se fotografiaza in oglinda. Politicianul a imbracat un maiou negru, care ii evidentiaza muschii bine facuti ai mainilor si o pereche de sorti gri.

„7 pe ceas, 43 in pasaport, 30 in suflet”, a scris Zelenski in dreptul postarii.

In doar cateva minute postarea a adunat peste 300 de mii de aprecieri si sute de comentarii in care internautii il felicita pe presedinte. 

In urma cu trei ani, Zelenski a creat o pagina pe Youtube, zekubiki unde publica diverse filmulete din sala de sport, aratandu-le fanilor cum si-a transformat corpul, obtinand rezultate impresionante in sport.

Vladimir Zelenski s-a nascut la data de 25 ianuarie 1978. A fost comediant, scenarist, producator de filme, fondator, director artistic si lider al Studia Kvartal-95, companie de productie de emisiuni de televiziune si concerte. In 2019 a devenit cel de-al saselea presedinte al Ucrainei, si a castigat alegerile prezidentiale in fata oponentului sau Petro Porosenko.

Citeste si :  Maestrul Nicolae Botgros isi sarbatoreste ziua de nastere. Felicitarile au curs siroaie dis-de-dimineata: "Ne-ati demonstrat ca muzica si sufletul sunt leacuri eterne impotriva tuturor virusilor"

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie