21.10.2022
18+! A explodat de emotii! Dupa o pauza lunga, Kapushon isi bucura fanii cu o noua melodie in care canta despre relatia toxica si iubirea distrugatoare: „Tocmai din adancul sufletului...” - VIDEO

Interpretul Kapushon, cunoscut si ca Marin Cretu, a lansat recent o noua compozitie muzicala, foarte puternica dupa parerea internautilor. Piesa se numeste „Iubirea noastra inalta” si este interpretata in limba romana. De asemenea, aceasta este insotita de un videoclip oficial. 

„Piesa „Iubirea noastra inalta” este extrasa de pe triplul album „Ploaie Ciobaneasca”, care va fi lansat pe 10.11.2022”, a mentionat artistul pe canalul sau oficial de Youtube. 

In melodie, interpretul abordeaza o tema subtila, legata de iubire. Artistul canta despre cat de distrugatoare este de fapt iubirea. De asemenea, putem auzi in piesa o multime de cuvinte si fraze indecente.

Mihaela Tabura a implinit 30 de ani! Vezi cum a fost felicitata dis de dimineata interpreta de catre sotul sau - FOTO/VIDEO

„Ce este iubirea? Cum ne transforma in tirani? Cat tine iubirea pana se pierde intre ani?”, astfel suna o fraza din piesa, care, apropo, este interpretata de o voce feminina, identitatea careia inca nu a fost mentionata.

Videoclipul piesei a acumulat peste 10 mii de vizualizari si, chiar daca interpretul injura in noua sa compozitie, fanii l-au sustinut din plin si i-au apreciat munca. 

Un nou serial cu Iuliana Beregoi in rolul principal. Afla cand va aparea pe micile ecrane „Doua Inimi”, dar si cine sunt ceilalti actori care vor juca alaturi de ea - FOTO/VIDEO

„O piesa care foarte multi tineri se vor regasi”, „Cum ai reusit, Marine, intr-o melodie sa descrii majoritatea relatiilor din 2022? Actorii geniali, melodia superba”, „E mai mult decat o piesa, vine cu un mesaj adanc bazat pe fapte reale”, „Nu cred ca este o persoana matura care ascultand aceasta piesa sa nu se regaseasca, mai mult sau mai putin. Puternic”, Nu m-am asteptat! Foarte Puternic!”, „Ai cantat tocmai din adancul sufletului parca”, „Marin, iti multumesc din suflet pentru piesa asta”, „Un fel de imn al relatiilor actuale”, „Tot din viata. Bravo, Marin! E hit!”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor. 

Emilian Cretu - detalii despre starea de sanatate a surorii sale. Afla cu cate kilograme a slabit Nina, dar si cum se simte dupa interventia chirurgicala pe care a suportat-o recent: „Noi incercam cumva sa evitam acest lucru...” - VIDEO

Kapushon este un rapper din Republica Moldova. S-a nascut pe 12 septembrie 1981 in satul Tigheci, raionul Leova. De la varsta de patru ani a crescut in orasul Leova.

Articole din aceeasi categorie